Ciresele au proprietati regenerante si vindecatoare, contribuind la indepartarea petelor, a punctelor negre si a celulelor moarte de pe suprafata tenului.

O alta masca cu efect de intinerire a tenului poate fi obtinuta din urmatoarele ingrediente: 6 capsuni si 10 cirese. Este o masca cu rol de peeling, indepartand celulele moarte ale pielii si favorizand regenerarea pielii. Cu ajutorul unei furculite, zdrobeste bine capsunile si ciresele. Pret de maxim 1 minut, freaca usor pielea fetei cu acest scrub obtinut din pulpa de fructe, dupa care lasa-l inca alte cateva minute pentru a actiona. Dupa 5 minute, indeparteaza masca cu apa calduta.

O masca hranitoare, excelenta pentru tenurile seboreice cu tendinta spre ingrasare, este cea obtinuta prin amestecarea piureului proaspat de cirese (obtinut la blender dupa ce se inlatura coaja si samburii) cu ulei de masline. Se aplica aceasta masca pe toata suprafata tenului, dar si pe gat, masandu-se usor. Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Sucul de cirese in combinatie cu faina de ovaz este minunat pe post de exfoliant natural. Amesteca o lingura de faina de ovaz cu 2 linguri de suc de cirese. Freaca usor tenul cu aceasta masca, apoi aplic-o pe barbie, obraji, frunte, nas, evitand zona ochilor. Se lasa 5 minute pentru a actiona, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

O piele uscata va iubi urmatoarea masca cu cirese, piersica si ulei de masline extravirgin, presat la rece. Este o masca emolienta si hranitoare. Zdrobeste bine cateva cirese, vreo 10, dar si pulpa (fara pielita) de la o piersica bine coapta. Daca ai blender, le poti amesteca cu el. Pasta obtinuta se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se intinde pe toata suprafata tenului, exceptand zona ochilor.

Pe de alta parte, un ten gras, seboreic va fi mai mult decat recunoscator pentru masca obtinuta din urmatoarele ingrediente: 1 albus de ou, 2 linguri de malai, 1 lingura de miere, 10 cirese zdrobite. Se amesteca toate aceste ingrediente, iar mixtura se aplica pe suprafata tenului si a gatului, lasand-o sa isi faca efectul pret de 20 de minute.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Foto Olive Oil by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri