27 Mai 2013 publicat în Frumusete 44 share-uri

Bucurati-va daca aveti un metabolism accelerat, care va permite sa mancati orice fara riscul de a va ingrasa – va veni o zi cand nu veti mai putea face acest lucru, macar si din cauza inaintarii in varsta.

Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela si-a inceput cariera in fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal ONLINE www.mihaelamurgu.com

Mihaela Murgu-Fitness si Nutritie- Expert Garbo www.mihaelamurgu.com

Bucurati-va daca aveti un metabolism accelerat!

Bucurati-va daca aveti un metabolism accelerat, care va permite sa mancati orice fara riscul de a va ingrasa – va veni o zi cand nu veti mai putea face acest lucru, macar si din cauza inaintarii in varsta.

A fi slab intr-o societate care condamna pe toate caile kilogramele in plus si chiar promoveaza modele la limita anorexiei este departe de a fi un dezavantaj. Credinta populara conform careia “gras inseamna sanatos” nu are nici un temei medical – tesutul adipos nu ne protejeaza de boli, ci din contra, imbatraneste, ingreuneaza, oboseste si chiar sufoca intregul organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Diabetul, bolile cardiovasculare, colesterolul crescut in sange, probleme de articulatii si chiar lipsa apetitului sexual si infertilitatea, toate sunt declansate sau agravate de excesul ponderal. Acumularea kilogramelor tradeaza un dezechilibru intre aportul de calorii si cantitatea de energie consumata, organismul primeste mai mult decat ii trebuie, deci este supus unei situatii care il scoate din normal si il “streseaza”.

Bazati-va pe instinctele cu care v-ati nascut, mancati cand va este foame si opriti-va daca v-ati saturat. Fiecare individ are un anumit status ponderal si daca ati fost intotdeauna mai slabi decat media, nu intrati in panica si nu incercati sa schimbati cu orice pret acest lucru.

Nu va indopati cu vitamine si suplimente alimentare si nu apelati la tratamente hormonale, deoarece echilibrul metabolic odata distrus, va va fi imposibil sa-l restabiliti si s-ar putea sa va transformati in obezi incurabili. O persoana subponderala atat timp cat este sanatoasa nu ar trebui sa se ingrase.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

De obicei, persoanele subponderale au un comportament specific, sunt agitate, nerabdatoare, se misca mereu, au impresia ca mananca mult cand de fapt abia ciugulesc, nu acorda o atentie deosebita alimentatiei si chiar pot folosi fraze de tipul: “am avut multa treaba si am uitat sa mananc”. In astfel de situatii, nu metabolismul este de vina pentru greutatea corporala redusa, ci aportul alimentar insuficient fie cantitativ, fie calitativ, prin alegerea instinctiva a felurilor de mancare dietetice, al caror consum nu permite ingrasarea.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri