13 Mai 2013 publicat în Frumusete 1 share-uri

Piesele create de Maria Filipescu sunt extrem de apreciate nu doar in tara noastra, ci si pe plan international. Abordarea bijuteriei din unghiuri mereu diferite si asocierile insolite de elemente si materiale utilizate definesc stilul artistei Maria Filipescu.

1. La ce piesa iti place sa lucrezi cel mai mult si de ce?
Pentru mine, munca mea e sinonima cu pasiunea, asa ca orice as intreprinde in atelierul meu imi aduce mereu aceeasi bucurie. Nu as putea spune ca imi place neaparat mai mult sa creez bratari si nu cercei sau pandantive. Orice bijuterie reprezinta o provocare pentru mine, fiecare centimetru de material ma inspira sa-mi spun povestea. Iar un proiect nou imi da intotdeauna un plus de energie.

2. Se intampla sa creezi piese unicat pentru prieteni sau persoane apropiate? Ce inseamna pentru tine sa faci un asemenea cadou?
Da, se intampla destul de des sa lucrez piese pentru anumite persoane din anturajul meu si nu numai. Este una dintre cele mai mari bucurii pe care meseria mea mi le aduce. Simplul fapt ca cineva poarta cu drag ceva ce eu am creat si momentul in care ii citesc in ochi incantarea ma motiveaza enorm.

3. Ce se poarta in materie de bijuterii in acest sezon?
Vedeta acestui sezon este bijuteria statement, cu piese foarte vizibile, volumetrice. In acest sens, se disting doua directii. Se poate opta fie pentru un design minimalist, auster, cu linii simple si suprafete curate, fie pentru bijuterii create din texturi contrastante, cu o linie foarte elaborata si detalii spectaculoase.

4. Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?
In general, am destul de multe lucruri de facut. Se intampla sa-mi incep ziua chiar si la 6:30, de cele mai multe ori cu niste schite. Am mereu grija sa imi organizez activitatea pe hartie. Imi stabilesc etapele de lucru si obiectivul pe ziua respectiva, pentru a fi sigura ca nu uit nimic important. Apoi, imi urmez orarul si sper, de fiecare data, sa bifez tot ce mi-am propus.

5. Care este ritualul tau de ingrijire zilnica?
Chiar daca ritmul unei zile de-ale mele este foarte alert, nu sar niciodata peste cativa pasi pe care ii gasesc esentiali pentru intretinerea frumusetii naturale. Cel mai important dintre acestia: hidratarea tenului, a corpului si, nu in ultimul rand, a pielii mainilor. Incerc sa compensez faptul ca activitatea mea imi solicita in mod intens mainile, prin atentia speciala pe care le-o acord in restul zilei. Chiar si in timpul treburilor casnice, cum ar fi spalatul vaselor, ma asigur ca folosesc produse de calitate superioara, care sunt blande cu pielea mea. Pentru asta am ales Fairy DermaProtect, o formula noua, dezvoltata de experti dermatologi, care pastreaza nivelul normal de hidratare al pielii in momentul utilizarii. Spalatul vaselor devine o adevarata placere, ma bucur de parfumul de Aloe Vera & Coconut, Water Lilly & Joboba sau Silk & Orchid, iar pielea mea ramane fina si catifelata.

Vino alaturi de noi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/FairyRomania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri