30 Aprilie 2013 publicat în Frumusete 1 share-uri

Miki Puran este un nume care apare in paginile celor mai renumite reviste si pe cele mai glam podiumuri. Cunoscuta make-up artist surprinde mereu prin culoare si contraste, facand dintr-un simplu machiaj un act de arta. De unde se inspira, ce trenduri urmeaza si care sunt secretele ingrijirii ei personale aflati din randurile care urmeaza.

Esti unul dintre cei mai apreciati make-up artisti din Romania. Cat din cariera ta este munca si cat pasiune? Cum reusesti sa impaci viata profesionala cu cea personala?
Cariera mea inseamna pasiune. Sunt o persoana care nu rezoneaza cu ideea de munca, ci mai degraba cu a face totul din pasiune. Bunicul meu este responsabil in aceasta privinta, pentru ca vorbele lui mi-au ramas intiparite in minte. Eram foarte mica atunci cand el mi-a spus: „in viata daca faci ceva din pasiune, vei fii vesnic neobosit, iti vei dedica toata fiinta fara sa simti nici un fel de efort”. Si asa am ales sa procedez cu toate aspectele vietii mele, de la cele mai simple si minore activitati, pana la cele mai complexe. Viata mea personala inseamna pictura, muzica, dans, culoare asa ca nu exista nici un conflict de interese intre aceste doua aspecte. As putea spune ca se impletesc perfect.
De unde te inspiri cand vine vorba de machiajele pe care le executi?
Inspiratia mi-o gasesc peste tot in jurul meu. Calatoresc mult si acest fapt ajuta enorm in a-mi dezvolta creativitatea. Iubesc natura, care ma inspira si ea foarte mult, citesc si ma documentez despre viata, talentul si realizarile artistice ale altor make-up artisti. Imi gasesc inspiratia in filme, pe strada, in prieteni.
A venit primavara si toate doamnele si domnisoarele s-au saturat de culorile terne ale iernii. Ce se poarta in acest sezon in materie de make-up?
Aceasta primavara vine cu noi vedete ale culorii: de la rozul transparent portelanat, la fucshia si magenta, care de aceasta data nu sunt folosite doar pentru machierea pometilor, ci si in machiajul ochilor si al buzelor. O alta vedeta a sezonului este albastrul, ce vine intr-o multitudine de nuante, incepand cu turcoaz si ajungand pana la bleumarin. Se mai poarta si tenul sanatos, proaspat, intr-o naturalete debordanta!
Un machiaj poate schimba o fizionomie, dar care sunt secretele pentru un ten cu adevarat luminos si o piele fina?
Intr-adevar, un machiaj poate schimba multe, dar adevaratul succes este atunci cand tenul nostru arata bine nemachiat. Iar acest lucru nu se poate obtine decat prin obisnuinta de a-l hrani din interior, cu multa apa, mancare sanatoasa si odihna. Toate cremele si tratamentele exterioare isi spun si ele cuvantul, dar important este si ce facem noi la nivel interior. Frumusetea unui ten rezida si din implinirea interioara, din iubirea noastra de sine.
Care este ritualul tau personal de ingrijire a pielii in fiecare zi?
Imi place mult sa imi rasfat pielea prin tot felul de masaje cu uleiuri aromatice. Iubesc cremele, imi aplic saptamanal masti nutritive si nu sar niciodata peste demachiere si cremele de zi si de noapte. De asemenea, acord multa atentie produselor de curatenie pe care trebuie sa le folosesc zilnic, precum detergentul de vase. Am avut mare noroc cand am descoperit Fairy DermaProtect. Aceasta noua formula a fost dezvoltata de experti dermatologi si reuseste sa asigure un nivel normal de hidratare a pielii chiar in timpul spalarii vaselor. La final, mainile mele sunt moi si catifelate datorita lui Fairy DermaProtect, iar bucataria e invadata de parfumuri exotice de: Aloe Vera & Coconut, Water Lilly & Joboba si Silk & Orchid.

Vino alaturi de noi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/FairyRomania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri