18 Aprilie 2013 publicat în Frumusete 13 share-uri

Iulia ne-a impartasit cateva secrete pentru a ne putea crea prin intermediul tratamentelor propuse, un mic SPA, chiar la noi acasa.

Iulia Preda, cunoscuta publicului ca prezentatoare tv a emisiunilor de sanatate, este si unul dintre cei mai apreciati farmacisti, dovada incontestabila fiind multiplele specializari pe care aceasta le are atat in tara , cat si in strainatate. Este Doctor in Stiinte Medicale, absolventa a Facultatii de Farmacie din Iasi, dar si a cursurilor Facultatii de Farmacie din Atena, specializata in mezoterapie, fitoterapie si cosmetologie cat si absolventa a celebrei Scoli de Parfumerie - La Grasse (Franta.)

Iulia ne-a impartasit cateva secrete pentru a ne putea crea prin intermediul tratamentelor propuse, un mic SPA , chiar la noi acasa.

“ Pentru ca este primavara, avem nevoie de o rejuvenare, de o atentie sporita acordata tenului , parului si corpului care sa ne ajute sa avem un tonus bun, relaxare si frumusete. Sunt niste retete foarte eficiente, cu ingrediente accesibile, pe care le poate face oricine, oferindu-si o zi de SPA chiar acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Tratament revigorant pentru ten!

Ai nevoie de ceai verde, aloe vera gel (disponibil in farmacii si plafar), iaurt simplu, miere si castravete

Demachiaza fata si clateste apoi cu apa rece. Inmoaie o discheta in ceai verde si tamponeaza usor fata. Apasa la fel de usor cu varful degetelor acolo unde se afla punctele de presiune, in presopunctura: sprancene, colturile interioare ale ochilor, sub buza inferioara si sub pometi. Apoi, amestecati o cana de gel cu aloe vera, ¼ cana de iaurt si cateva picaturi de miere. Ungeti fata cu aceasta compozitie, evitand ochii, pe care este indicat sa ii acoperit cu 2 felii de castravete rece. Lasati sa actioneze 10 minute, dupa care spalati cu apa rece.

Tratament relaxare pentru corp!

Intr un recipient amestecati ¼ cana de castravete tocat, ¼ ceasca frunze de menta tocate,1/2 ceasca de aloe vera gel, 5 picaturi de ulei esential de lavanda , 3 picaturi de ulei esential de musetel . Folositi blenderul pentru a realiza un piure din aceste ingrediente, pe care il introduceti in frigider, pentru 30 de minute. Raspanditi apoi pe punctele fierbinti ale corpului: talpi, gat, picioare si infasurati zonele cu folie de plastic. Lasati sa actioneze timp de 15 minute si clatiti. Veti simti de indata starea de relaxare pe care o capata organismul in urma acestui mic tratament!

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Tratament energizant pentru par!

Faceti piure dintr-un avocado, adaugati 3 lingurite de ulei de masline si ½ cana de lapte de cocos. Amestecati rapid pana vedeti ca s-a omogenizat amestecul. Apoi il introduceti, pentru 20 de minute, la cuptorul cu microunde, iar apoi, il aplicati pe par , de la radacina pana la varfuri si masati bine scalpul. Lasati amestecul pe par timp de 30 de minute si apoi clatiti. Veti observa instant o stralucire aparte a parului, un scalp hidratat si energizat si o mare suplete a firului!” a declarat frumoasa Iulia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri