31 Ianuarie 2013 publicat în Frumusete 174 share-uri

Exista o voce care nu ma lasa... De fiecare data cand as vrea sa lenevesc, ma trezeste vocea asta. Uneori as vrea sa imi pun dopuri in urechi sa nu o mai aud, dar asta nu ar inseamna decat ca ma amagesc singura.

Lipeste-ti pe oglinda o imagine in care sa fie corpul visurilor tale. Astfel il vei vedea mereu si nu vei uita pentru ceea ce trebuie sa lupti. De fiecare data cand iti va fi greu…gandeste-te doar ca acela este pretul pe care trebuie sa il platesti si pentru care vei primi in schimb un trup de invidiat.

Te arrrrrde muschiul de la atarea repetari de exercitii? Iti sare inima din piept?

Ai transpirat si simti ca nu mai poti? CONTINUA!!!

Si bucura-te ca nu e mai usor.. imagineaza-ti cate bunaciuni ar fi si ce concurenta daca ai obtine corpul dorit cat ai bate din palme! Si unde ar mai fi farmecul?

Te voi tine la curent cu progresul meu…si abia astept sa imi povestesti cum ai inceput si tu si ca ti-a folosit acest articol. Daca ai nevoie de cineva care sa te motiveze, de sfaturi sau de idei de exercitii…sunt aici pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Devino sculptorul propriului corp si arhitectul propriei vieti!

Spor la transpirat iti doresc,

Theona

PS: Daca ti-a placut acest articol, te astept in comunitatea femeiadesucces.ro unde vei gasi peste 8000 de femei frumoase, dornice de evolutie si unde vei primi ca si cadou de intampinare cartea “Cum sa fii o femeie de succes pe toate planurile.”

Foto homepage: Copyright mashurov - Shutterstock

Foto interior pagina 2: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri