24 Ianuarie 2013 publicat în Frumusete 14 share-uri

Ai nascut si nu mai esti multumita de felul in care arati? Poti arata senzational si dupa nastere intr-un timp intrand in programul "Fii o mamica plina de energie!!"

Concept creat, dezvoltat si testat de mamici, pentru mamici
Ofera-i copilului tau exemplul pe care il merita si alege sa fii o mama energica, sanatoasa si fericita. Este dovedit faptul ca intre mama si pruncul sau exista o conexiune inca de dinainte ca acesta sa vina pe lume si ca orice durere sau nemultumire a mamei influenteaza dezvoltarea micutului. Mai mult de atat, pe langa tot acest proces complex mai exista si un sot, o cariera, o viata sociala sau pur si simplu o zi mai grea.
Pare imposibil ca cineva sa poata respecta toate aceste „reguli”. Pentru ca stim ca numai cineva care a trecut prin aceasta experienta poate intelege ce anume implica o astfel de situatie, am creat programul „Fii o mamica plina de energie”, coordonat de antrenoarele World Class care detin secretul. Ele STIU ce simtiti, pentru ca sunt mamici.

"Meseria de mama" nu poate fi inteleasa decat de o mama
Pachetul „Fii o mamica plina de energie” este coordonat de proaspete mame. World Class ofera posibilitatea tuturor mamelor care isi doresc sa-si recapete silueta de dinainte de sarcina sa ajunga la un echilibru intre fizic si psihic, sub indrumarea unor antrenoare care au trecut de curand prin acest lucru.

Numai o mama stie ce gust are „mancarea pentru mame”

Timp de 9 luni, perioada graviditatii este plina de restrictii alimentare, aceasta este urmata de cea a alaptarii, care poate dura la fel de mult si restrictioneaza o alta serie de alimente... cand ai impresia ca totul s-a terminat iti dai seama ca ai ramas cu cateva kilograme in plus de la sarcina. Stim ce inseamna sa traiesti acest scenariu.

Orice copil merita o mama sanatoasa si fericita
Orice copil merita o mama sanatoasa si capabila sa-i acorde suficient timp si energie. Dezvoltarea unui copil este puternic influentata de aceste aspecte. Nu-i da voie copilului sa creasca printre energiile tale negative, in nesiguranta si dezamagirea ta fata de propriul corp.

Esti o mama de nota 10, nu uita sa fii si o sotie pe masura
In general, cand o femeie devine mama intreg universul ei se invarte in jurul copilului, insa mai exista un factor foarte important care nu trebuie neglijat de niciun fel: sotul!
Daca exista un copil la mijloc nu inseamna ca nu mai trebuie sa fi atragatoare, sexy, energica si spontana. Ocupa-te de tine ca sa poti avea grija de familia ta!

Un loc ideal unde poti avea „discutii de mame”
Alege sa-ti petreci cateva ore pe saptamana intr-un cerc de femei care au aceleasi activitati cu tine, care sunt interesate de povestile tale, de experientele tale, de trairile tale si de la care poti invata foarte multe lucruri noi.

Un program special pentru organismul tau
Antrenoarele noastre te ajuta sa revii la formele de dinainte de sarcina cu un program de exercitii specifice pentru organismul si pentru stilul tau de viata.

Programul "fii o mamica plina de energie"
Incepe prin doua saptamani de familiarizare cu antrenamentele de tip functional, pentru acomodarea organismului la efort si pentru stabilirea unei bune conditii fizice generale.
A doua parte a programului cuprinde redobandirea tonusului muscular si a rezistentei organismului la un efort de tip cardio, dar si recapatarea flexibilitatii si a starii de bine, pierderea din procentajul de grasime, pierderea in centimetri, pierderea in greutate.
Programul se continua in a treia parte prin participarea la anumite clase de aerobic in functie de nevoile fiecarei mame, la antrenamente mai intense si mai in forta si bineinteles, se termina prin dobandirea unui mod de viata sanatos pe termen lung.

Pachetul "Fii o mamica plina de energie" cuprinde:
• programul de antrenament in grup, timp de 3 luni, 3 sedinte pe saptamana
• 1 sedinta de evaluare, nutritie si lifestyle
• 1 fitness test / luna
• 1 sedinta de masuratori la doua saptamani
• acces nelimitat la serviciile clubului World Class de unde ati achizitionat programul

Fa schimbarea de care ai nevoie!
Pentru mai multe detalii suna-ne la numarul 0722 663 060 sau scrie-ne pe adresa de email mamici@worldclass.ro, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri