28 Decembrie 2012 publicat în Frumusete 62 share-uri

Foloseste-te de aceste secrete de frumusete provenite tocmai din Grecia Antica pentru a arata spectaculos in ziua de Revelion!

Grecia Antica ne inspira, in special in ceea ce priveste secretele naturale de frumusete pastrate peste veacuri. Femeile grecoaice au pastrat pana astazi anumite elemente din natura de care se folosesc pentru a arata mereu tinere si sanatoase.

Iata cateva secrete de frumusete dezvaluite de femeile din Grecia Antica!

Pretiosul ulei de masline

Image © Sxc.hu

Secretul pentru adevarata frumusete din Grecia Antica este pretiosul ulei de masline ce are proprietati uimitoare! El este folosit din antichitate si pana in ziua de astazi ca tratament pentru piele, dar si ca masca de par. Uleiul de masline hidrateaza pielea si ii reda luciul natural, iar masat pe scalp face minuni pentru par!

Minunata sare de mare.

Fiindca sunt situati atat de aproape de apa de mare, grecii au descoperit timpuriu beneficiile miraculoase pe care le ascunde sarea de mare si le-au folosit in avantajul lor inca din cele mai vechi timpuri. Cum o foloseau femeile pentru a se infrumuseta? O utilizau sub forma de exfoliant ce elimina celulele moarte si scotea la iveala o piele mai tanara, mai fina si mai stralucitoare. La fel, o foloseau si ca tratament facial: se puteau spala pe fata cu cristale de sare ce eliminau punctele negre ori o amestecau cu ulei de masline si isi faceau ceea ce astazi am numi un peeling facial hidratant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Inegalabila miere

Un ingredient natural folosit de vechii greci pentru frumusete este inegalabila miere. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile o foloseau pentru a-si ingriji pielea. Aplica o masca de miere pe fata si scoate-ti in evidenta frumusetea naturala a tenului!

Image © Sxc.hu

O dieta sanatoasa.

Tot datorita faptului ca sunt aproape de mare, grecii se bucura de o dieta extrem de sanatoasa. Ei consumau o mare varietate de peste si fructe de mare pe langa numeroasele tipuri de legume si fructe. Aceasta diversitate culinara le ofera acizi grasi benefici precum Omega 3 si Omega 6, vitamine si minerale - nutrienti pentru o piele sanatoasa si frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri