19 Noiembrie 2012 publicat în Frumusete 70 share-uri

Exista cateva trucuri care ne pot ajuta sa aplicam corect parfumul.
Asa cum spunea si celebra Coco Chanel, o femeie care nu se da cu parfum nu are viitor. Daca dorim sa surprindem placut simturile celor din jurul nostru trebuie sa acordam o importanta deosebita etichetei de ‘purtare’ a parfumului si sa stim cum se aplica acesta corect si in ce conditii.

Image © Sxc.hu

Sa devenim adevarate cunoscatoare in arta parfumului invatand 5 mici trucuri:

Truc: Cand iti alegi un parfum, gandeste-te in primul rand la personalitatea ta.

Nu exista secrete batute in cuie cand vine vorba de alegerea tipului sa marcii de parfum pe care sa o folosim. Recomandat este insa sa iti alegi intotdeauna un parfum care sa iti completeze personalitatea si sa se potriveasca cu stilul tau de viata. De exemplu, aromele intense de mosc nu se vor potrivi niciodata unei personalitati fragile si gentile asa cum aromele florale, usoare, nu i se vor potrivi unei femei cu un caracter extrem de puternic. La fel, indiferent de atitudine, iti poti alege un parfum care aparent nu ti se potriveste si astfel sa uimesti pe toata lumea purtandu-l!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Truc: Pulverizeaza parfum in aer

Atunci cand te dai cu parfum, este extrem de important sa il pulverizezi in aer si nu prea aproape de piele. Atunci cand particulele de parfum se plimba prin aer, ‘intra in ele’ facand un pas inainte. Repeta procedeul de cateva ori. Astfel, nu vei avea un miros prea intepator iar aromele din parfum se vor combina perfect cu PH-ul pielii tale. Toata lumea va incerca sa isi dea seama de unde vine acel miros inmiresmat de parfum!

Truc: Aplica parfum doar dupa dus.

Folosim parfum nu doar dupa dus, ci de mai multe ori in timpul zilei. Ei bine, ar trebui sa stim ca nu este tocmai corect sa ne dam cu parfum dupa o zi lunga de munca, atunci cand ne grabim si trebuie sa ajungem in oras sa ne intalnim cu prietenii sau cu persoana iubita. Pentru a aplica parfum corect si a ajuta mirosul imbietor sa reziste mai mult timp trebuie mai intai sa facem dus, neutralizand astfel celelalte mirosuri ale pielii noastre. Pulverizand parfum pe pielea abia spalata, efectul va fi de zece ori mai puternic!
Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri