Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate, este visul oricarei femei. Pentru a avea un par frumos intotdeauna, mergeti pe mana acestor 26 de miracole naturiste!

Parul stralucitor, suplu si matasos, radiind de vitalitate si sanatate este visul oricarei femei. Pentru a fi frumoase in aceasta toamna si a avea un par frumos intotdeauna, ne-am propus sa mergem pe mana banalelor si neglijatelor miracole naturiste. Am cautat printre retetele de infrumusetare ale bunicilor si ale mamelor noastre. Am aruncat o privire printre ingredientele pe care le avem in bucatarie. Ne-am informat cu privire la tratamentele naturiste in voga, considerate a fi eficiente in redarea luciului natural al parului. Va prezentam astazi 26 de trucuri naturiste exceptionale in redarea si mentinerea stralucirii si supletii parului. Sunt trucuri simple si miraculoase, surprinzator de eficiente, pe care ar trebui poate sa invatam sa le apreciem.

26 de secrete grozave pentru un par lucios, stralucitor

Miracolul 1: Impachetarile cu uleiuri speciale au un efect benefic asupra parului si contribuie la mentinerea aspectului sau natural lucios. Fie ca folosesti o mixtura de ulei de mustar, suc de lamaie si lapte batut sau o mixtura obtinuta dintr-o lingura de ulei de migdale, o lingura de ulei de cocos, o lingura de ulei de susan, o lingura de ulei de avocado cu o o lingura de miere, efectul este similar: stralucirea parului va deveni vizibila dupa samponare si clatire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Miracolul 2: Fructul de avocado este si el excelent pentru regenerarea parului, pentru a-i reda stralucirea naturala si pentru a-l descurca. El poate fi folosit pe post de balsam natural de par. Poti zdrobi pulpa unui fruct de avocado foarte bine copt (aproximativ 2 linguri) si il poti amesteca cu suficient de multa maioneza incat sa acopere din abundenta intreaga suprafata a parului, dar si scalpul. Lasa sa actioneze 2 ore inainte de samponare. Este unul din cele mai sigure si eficiente tratamente naturiste de a avea un par ultralucios, moale si usor de coafat.

Foto: Sxc.hu

Miracolul 3: Fructul de avocado se poate folosi si ca ingredient unic. Cu pulpa zdrobita de avocado se maseaza scalpul si radacinile parului, dupa care se spala bine parul. Avocado are un efect regenerator asupra parului.

Miracolul 4: Incearca fructul de avocado (pulpa zdrobita) si in combinatie cu o lingura de ulei de masline si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Aplica pe par timp de 20 minute si clateste intens.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Miracolul 5: Un efect regenerator si tonifiant asupra parului, similar fructului de avocado, il are si fructul de papaya in combinatie cu lapte batut. Lasa-l sa actioneze asupra parului timp de jumatate de ora inainte de a-l indeparta prin spalare.

Miracolul 6: Pentru un par stralucitor si usor de pieptanat, clateste-l o data pe saptamana cu apa in care au fiert frunze de ceai sau cu apa in care adaugi suc proaspat de lamaie/ lime. Nu sta la soare daca ai parul inchis la culoare si ai aplicat aceasta potiune magica de lamaie si apa. Prin expunere la soare, sub efectul sucului de lamaie, parul se poate deschide la culoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri