Coafurile verii 2008 se inscriu intr-o linie a contrastelor: directii extrem de diferite, neasteptate, mergand de la sofisticare, pana la accente teatrale. Iata cele patru tendinte propuse de expertii P&G Beauty pentru coafurile verii 2008:

Coafurile verii 2008 se inscriu intr-o linie a contrastelor: directii extrem de diferite, neasteptate, mergand de la sofisticare, pana la accente teatrale.



Parul poate fi “Superb finisat”, stralucitor si foarte feminin, cu accente pretioase (ca in prezentarile Versace si Blumarine) sau poate lua forma unei coafuri cu “Accente teatrale”, usor decadente, intalnita in colectiile Viktor&Rolf si Marc & Marc Jacobs.

Textura parului joaca un rol-cheie in realizarea aspectului final, insa acest lucru este exploatat in maniere contrastante: in tendinta “Modern Gypsy” (Etro Giles si Chloe) coafura e menita sa puna in valoare o personalitate rebela, in timp ce in tendinta “Eleganta conturata” textura parului are rolul de a crea un look expresiv, sic sau autoritar, pentru persoanele preocupate pana in cel mai mic detaliu de imaginea lor (Chanel si YSL).

Iata cele patru tendinte propuse de expertii P&G Beauty pentru coafurile verii 2008:

SUPERB FINISAT


• Parul „Superb finisat” este una din tendintele-cheie in coafura in acest sezon, intalnita preponderent in prezentarile colectiilor vestimentare cu accente feminine si sexy.
• Femeia este romantica, sensibila, delicata, iar coafura are un aspect natural, fiind foarte ingrijita si feminina.
• Tendinta ia doua forme: parul este fie lasat liber, lung, bogat si lucios, ondulat lejer sau este prins in coada de cal, cu volum si bine finisat.
• Pentru recrearea acestui look este nevoie ca parul sa fie curat si sa straluceasca de sanatate. De aceea, e important sa se foloseasca atat balsam, cat si o masca, menita sa confere parului rezistenta.

Tendinta intalnita in prezentarile: Lanvin, Versace, Gucci, D&G, Matthew Williamson, Ferregamo.

MODERN GYPSY

• Stilul „Modern Gypsy” este unul individualist, care pune accent pe personalitatea rebela a femeii, pe libertate. In cadrul prezentarii Blumarine, spre exemplu, designerii au vrut ca fetele sa fie naturale si sa nu aiba un look impus, ca o unifoma - situatie foarte rar intalnita in cadrul unei prezentari de moda.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri