27 August 2012 publicat în Frumusete 14 share-uri

Expertul Garbo in Fitness & Nutritie ne dezvaluie 18 siretlicuri simple, insa eficiente pentru a tine grasimea si celulita departe de trupul nostru!

13. Mancati incet si mestecati bine pentru a nu manca mai mult decat aveti nevoie si pentru a va garanta o buna digestie.

14. Sa nu va duceti niciodata la un supermarket pe stomacul gol. Puteti sa fiti tentata sa cumparati alimente ,,interzise”.

15. O metoda buna de a gati fara grasimi este gatitul la aburi.

16. Serviti mancarea pe o farfurie albastra si veti vedea cum va veti satura mai repede. De asemenea, are efect daca utilizati o farfurie de desert.

17. Controlati procesul: observand cum va atingeti pas cu pas obiectivul este o motivatie pentru a merge mai departe. Un control saptamanal este mai adecvat, dar nu va chinuiti cu cantarul-daca va cantariti in continuu poate sa va induca in eroare, din cauza variatiilor de retentie a lichidelor in perioada ciclului mestrual.

Foto: Sxc.hu

La inceputul procesului de pierdere in greutate este de preferat sa va verificati imaginea in oglinda si sa vedeti cum hainele devin largi, pentru a avea satisfactia progreselor dumneavoastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

18. ALEGETI CE ESTE MAI SANATOS

Mancarea este una dintre cele mai mari placeri ale vietii si nu trebuie sa renuntati la ea. Problema este atunci cand optati pentru o metoda de alimentare care ii face rau organismului si sanatatii dumneavoastra. Pentru a rupe lanturile ce va leaga de o alimentatie incorecta, trebuie sa incepeti prin a intelege ca alimentele nu reprezinta ceva in totalitate strain de corpul dumneavoastra ci ca fac parte din dumneavoastra. Intelepciunea populara spune, pe buna dreptate, ca suntem ceea ce mancam.

Nu trebuie sa renuntati la tot ceea ce va place, desigur, dar trebuie sa alegeti ce mancati, in functie de necesitatile dumneavoastra si de situatia in care va aflati.

Faceti urmatorul exercitiu si daca il practicati in mod constant, veti incepe sa alegeti ceea ce va convine cu placere si fara sacrificii.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Imaginati-va ca sunteti acasa duminica dimineata. Va pregatiti micul dejun si va este pofta de gogosi cu ciocolata, asa ca va hotarati sa vi le preparati si sa va ospatati. Pana aici este totul bine, dar imaginati-va ce se intampla dupa 20 de minute dupa ce ati mancat si ultima gogoasa. Priviti-va stomacul si imaginati-va ce contine: gogosile cu ciocolata, descompuse in acizii gastrici, elibereaza o cantitate mare de grasimi pe care organismul dumneavoastra trebuie sa o metabolizeze. O parte din grasimi, in mod inevitabil, incepe sa se depuna in tesutul adipos de pe coapse, de pe picioare, de pe abdomen etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri