27 August 2012 publicat în Frumusete 14 share-uri

Expertul Garbo in Fitness & Nutritie ne dezvaluie 18 siretlicuri simple, insa eficiente pentru a tine grasimea si celulita departe de trupul nostru!

Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela a inceput cariera de fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal - www.homeaerobic.com.

Mihaela Murgu - Fitness si Nutritie - Expert Garbo

www.homeaerobic.com

18 trucuri inteligente pentru a slabi sanatos

1. Incercati sa beti cel putin doi litri de apa in fiecare zi.

2.Evitati alcoolul, mai ales cocteilurile pentru ca ele contin mult zahar.

3. Incepeti ziua cu un mic dejun sanatos, pentru ca este cea mai importanta masa a zilei. Puteti sa mancati cereale integrale, sucuri naturale, paine prajita cu branza proaspata, iaurturi degresate, fructe proaspete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

4. Faceti distinctia dintre foame si pofta. Prima este un semnal al corpului, care are nevoie de energie si a doua este o dorinta capricioasa de a manca ceva anume, mai ales atunci cand nu avem nevoie.

5. Aplicati tehnica mintala pentru a depasi constrangerea si pentru a manca numai atunci cand organismul are intr-adevar nevoie de energie pentru a functiona corect.

6. Daca simtiti nevoia sa mancati ceva dulce, alegeti fructe uscate (fara a abuza)

7. Renuntati la prajeli si grasimi animale, mai ales la carnati.

8. Puteti manca fara limite morcovi, rosii, capsuni si kiwi.

9. Evitati sa gustati in timp ce gatiti.

10. Cu o jumatate de ora inainte de masa beti apa. Daca beti in timpul mesei, dilueaza prea mult bolul alimentar si ingreuneaza digestia.

11.Stati jos cand mancati si nu incepeti pana nu sunteti relaxata si asezata la masa.

12. Asteptati momentul in care corpul va informeaza ca este satul. Se poate sa treaca uneori chiar si 20 de minute pana cand creierul sa primeasca informatia ca stomacul este plin.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri