15 August 2012 publicat în Frumusete 37 share-uri

Iata cateva sfaturi usoare care sa te ajute sa fii stralucitoare chiar si fara machiaj, zi de zi, si chiar si in zilele speciale de sarbatoare!

Poate o femeie sa arate elegant chiar si fara machiaj? Desi perceptia generala este ca nu, cateva trucuri usoare de ingrijire a pielii si corpului vor demonstra ca frumusetea naturala este inegalabila!

1. Pentru a arata bine fara machiaj, ingrijeste-ti tenul.

Desi pare, la prima vedere, un cliseu, primul pas spre a avea o piele frumoasa si stralucitoare este ingrijirea corespunzatoare a acesteia. Orice femeie va avea o infatisare naturala demna de invidiat atat timp cat va avea o piele a fetei sanatoasa.

Image © Shutterstock - 72138049

Asadar, in fiecare zi, urmeaza trei pasi simpli de ingrijire. In primul rand, curata-ti tenul pentru a indeparta impuritatile cauzate de mediul poluat in care traim. Apoi, tonifica-ti pielea fetei pentru a indeparta uleiul si alte defecte. Nu in cele din urma, hidrateaza-ti pielea pentru a mentine echilibrat nivelul PH-ului. O data pe saptamana, exfloiaza-ti tenul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2. Pentru a arata bine fara machiaj, ingrijeste-ti cu atentie sprancenele si buzele.

Sprancenele perfect incadrate pe chip, frumos pensate si ingrijite te vor ajuta sa arati mai tanara si mai ingrijita. Asadar, nu neglija deloc acest aspect si incearca sa gasesti forma potrivita pentru fata ta. Chiar si fara machiaj, niste sprancene perfecte iti vor incadra perfect chipul.

La fel, buzele sunt foarte importante pentru a arata bine fara machiaj. Foloseste balsam pentru a le hidrata. Cu buze naturale si sanatoase, nu vei mai avea nevoie de ruj.

Image © Shutterstock - 9597043


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri