21 Iunie 2012 publicat în Frumusete 72 share-uri

Daniel Bostina este Ambasador Kerastase Romania, trainer culoare INOA, Academia L'Oreal Professionnel si a fost desemnat printre cei mai buni 20 de hairstylisti din tara. Afla de la el cateva din secretele hairstylingului!

Daniel Valentin Bostina este un tanar cu care merita sa facem cunostinta. Talentat si pasionat de ceea ce face, Daniel este hairstylist in cadrul salonulului Studio Harry din Ploiesti. El este cel care intelege cel mai bine de ce podoaba capilara este un accesoriu nepretuit pentru orice femeie, iar din mana lui ies cele mai minunate tunsori si coafuri. Daniel este Ambasador Kerastase Romania, trainer culoare INOA, Academia L'Oreal Professionnel si a fost desemnat printre cei mai buni 20 de hairstylisti din tara. Pe mana lui s-au lasat multe femei si nu putine sunt vedetele care apeleaza la talentul hairstylistului. De o perioada indelungata de timp, Daniel Valentin Bostina este hairstylistul cantaretei Nico. “Au trecut opt ani de zile de cand Bebe se ocupa de parul meu si chiar daca m-am mai dat si pe mana altor stilisti, am revenit la el." declara Nico pentru ziarul Ring.

Interviu cu hairstylistul Daniel Valentin Bostina

Garbo.ro: Ai castigat numeroase competitii nationale si internationale, participi constant la diverse seminarii si evenimente in care iei contact cu unele dintre cele mai mari nume in materie de hairstyling, esti ambasador Kerastase L’Oreal Professsionnel, trainer de culoare INOA si printre primii 20 de hairstylisti din tara. Recent, stiu ca ai colaborat in backstage cu ambasadoarea de talie mondiala Laetitia Guenaou… ai, fara doar si poate, o experienta impresionanta in hairstyling. Care consideri tu ca au fost cele mai mari realizari ale tale si cum ti-au influentat acestea drumul profesional?

Parcursul profesional de care amintiti si punctul unde azi am reusit sa ajung sunt rezultatul unui proces complex, inceput acum multi ani, plin de momente de neuitat, un parcurs prin care de la inceput am avut un singur obiectiv direct: experienta - experienta din trecut, alaturi de experienta de azi si, evident, experienta viitoare. 

Satisfactiile sunt grozave atunci cand clientele mele pleaca increzatoare din salon, este minunat atunci cand lucrez alaturi de colegii mei si de doamna Mariana Vama, director de educatie & Artistic L'Oreal Professionnel Romania si m-am simtit incredibil, alaturi de Laetitia Guenaou! Aceasta succesiune de competitii si seminarii, alaturi de anii petrecuti in salon, aceste realizari cum le numiti dumeavoastra, toate sunt foarte importante pentru mine, pentru ca fiecare in parte a constituit o treapta in drumul profesional , pentru ca, nu-i asa, prezentul este legat de trecut si … abia astept viitorul!!

Garbo.ro: Esti un tanar creativ si pasionat de ceea ce face. Ce anume te inspira sa creezi in tunsorile si coafurile tale? Ai un model profesional pe care il admiri sau incerci sa il urmezi? 

Daniel Valentin Bostina: Natura ma inspira in permanenta, iar model profesional - Laetitia Guenaou si Alexandre de Paris, doi profesionisti desavarsiti.

Garbo.ro: Este adevarat ca un bun hairstylist trebuie sa fie si un bun psiholog?

Daniel Bostina: Da, eu cred ca exista o latura psihologica in relatia directa client - hairstylist, in sensul ca noi trebuie sa plecam de la a ne pune in locul clientului, apoi sa aplicam ce stim in functie de ceea ce intuim ca doreste, ce are nevoie si in functie de ceea ce este posibil. Iar rezultatul trebuie sa sporeasca clientelor increderea in fortele proprii.

Garbo.ro: Cu siguranta, ai o tunsoare/ coafura preferata... Ne poti explica, in cativa pasi simpli, cum se realizeaza?

Daniel Bostina: Nu am o tunsoare sau o coafura preferata, nici macar un top personal coafuri preferate. Totul este 100% inspiratie de moment.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri