13 Iunie 2012 publicat în Frumusete 46 share-uri

Colectia de vara Victoria's Secret Swim 2012 aduce in prim plan stilul sexy si indraznet al sutienului cu push-up. Printre tendintele Victoria's Secret pentru costume de baie 2012 se numara materialele luxoase, ornamentele, printurile atragatoare, nuantele deschise si luminoase, dar si culorile neon.

Brazil with love” a fost primul catalog dintr-o serie de cataloage lansate pentru primavara-vara lui 2012. Fotografiile au fost realizate de binecunoscutul fotograf de moda Greg Kadel, iar locatia nu este alta mai nimerita decat exoticele insule Bora Bora. Colectia de costume de baie este inspirata de Brazilia, iar modelul Candice Swanepoel apare pe coperta catalogului. De asemenea, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Jasmine Tookes and Edita Vilkevièiûtë sunt alte modele renumite care au pozat pentru noile colectii de costume de baie.

Colectia de vara Swim 2012 aduce in prim plan stilul sexy si indraznet al sutienului cu push-up. Printre tendintele Victoria’s Secret pentru costume de baie 2012 se numara materialele luxoase, ornamentele, printurile atragatoare, nuantele deschise si luminoase, dar si culorile neon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Credite foto: Victoria's Secret Swim 2012 Brazil

Credite foto: Victoria's Secret Swim 2012 Brazil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri