Se stie ca dupa 30 de ani, corpul femeii anumite modificari, organismul fiind mai susceptibil ca niciodata acumularii de depozite grase.
Articol sustinut de
noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEA

Omul a fost dintotdeauna un cautator al frumusetii corporale si spirituale, apeland la diverse terapii si trucuri de infrumusetare. In contextul unui stil de viata nu foarte echilibrat, al unei alimentatii incorecte, al unui mediu din ce in ce mai poluat, al modificarilor climaterice sau al altor factori care grabesc procesul de imbatranire, depunerile de grasime devin dusmani ce ne ameninta serios frumusetea. Se stie ca dupa 30 de ani, corpul femeii anumite modificari, organismul fiind mai susceptibil ca niciodata acumularii de depozite grase. Ce este de facut daca silueta noastra cea de toata zilele ne provoaca nemultumiri? Cum trebuie sa procedam pentru a ne mentine un spirit tanar si un corp armonios indiferent de varsta pe care o avem? Gonind dupa solutii magice aducatoare de tinerete vesnica, uitam cat de minunata poate sa fie natura. Uitam ca cele mai utile si eficiente terapii mentinere a frumusetii corporale vin chiar din partea ei. Uitam ca puterile vindecatoare se afla chiar in plantele sale, anasonul si ceaiul alb numarandu-se printre cele mai apreciate plante. Combinate, cele doua plante pot sa lupte eficient impotriva trecerii ireversibile a timpului, redandu-ne silueta dorita.

Ceaiul alb este considerat un dar pretios al naturii pentru ca este o planta extrem de rara pe care o gasim numai pe meleagurile Chinei. Tocmai din cauza pretiozitatii sale, proprietatile tamaduitoare ale ceaiului alb nu au fost atat de cunoscute pana, produsele destinate ingrijirii corporale ce contin extract de ceai alb fiind si ele foarte rare. In China, cresterea si cultivarea plantei de ceai alb are in spate o traditie bazata pe obiceiuri si transmise din generatie in generatie. Nu oricine cunoaste tainele sofisticatului proces prin care planta ajunge pe mesele consumatorilor. Se stie insa ca ceaiul alb beneficiaza de un proces special de preparare. Mugurii si frunzele plantei sunt culese cu atentie si expuse razelor soarelui pentru uscare, iar vantul devine si el un ajutor de nepretuit in procesul de uscare al frunzelor de ceai alb.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri