Mai stii cand ti se parea ok sa te culci fara sa te demachiezi dupa o petrecere? Sau cand nu te sinchiseai sa-ti dai cu crema pe fata inainte de machiajul aplicat in fuga fiindca intarziasei deja la cursuri?
Mai stii cand ti se parea ok sa te culci fara sa te demachiezi dupa o petrecere? Sau cand nu te sinchiseai sa-ti dai cu crema pe fata inainte de machiajul aplicat in fuga fiindca intarziasei deja la cursuri?
Nu conta ce imbracai - chipul tau tanar si plin de viata, nu trecea oricum neobservat. Orice zi era o noua sansa de a experimenta lucruri noi, de a intoarce priviri pe strada, fiindca tineretea si prospetimea pot fi cele mai frumoase haine, nu-i asa?

Ei bine, 15 ani mai tarziu esti .... sexi si plina de stil! Acum esti femeie si stii ca dorinta pe care o citesti in privirea barbatilor care te intalnesc pe strada si admiratia din ochii altor femei, au o explicatie foarte fireasca. Ai acel nu stiu ce care iti da stralucire. Arati sigura pe tine, tenul iti este la fel de luminos si stii exact ce te avantajeaza si ce nu. Cu timpul, privind la casele de moda si produsele de lux, ai descoperit ca nu este important numarul obiectelor din garderoba ta, ci calitatea acestora. Cu alte cuvinte ai descoperit cum sa investesti « cu stil » in garderoba ta si in produsele de infrumusetare pe care le folosesti.

Nu iti permiti produse de lux, dar stii sa alegi intotdeauna acele produse care “imprumuta” ceva din gama produselor de lux; fie ca este vorba de design, materiale, sau de extrabeneficii in cazul produselor de infrumusetare, un lucru e sigur – nu vrei si nu te mai intereseaza sa arati ieftin.

Plecind chiar de la asteptarile si optiunile femeilor ca tine, o noua categorie de produse este pe val – affordable luxury. Cele mai populare lanturi de magazine cum sint H&M sau Mango au adaugat valoare produselor prin asocierea cu designeri. In replica, ca sa nu piarda clientele “cu gust”, dar care nu isi permit produse de lux, marile case de moda au inventat categorii noi de produse. A NEW affordable luxury este noul trend pe care il salutam si ti-l recomandam!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri