31 Ianuarie 2012 publicat în Frumusete 52 share-uri

Tu stii ce fel de coafura ti se potriveste? Descopera care este forma fetei tale si vezi cu ce iti sta cel mai bine.

Cum sa-ti aranjezi parul in functie de forma fetei

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa admiram coafurile vedetelor si sa ne dorim sa ne stea si noua parul atat de bine. Si mai ales.. sa se potriveasca personalitatii si formei fetei noastre. Si cum nu exista o coafura care sa se potriveasca tuturor femeilor de pe aceasta planeta, va propunem un truc simplu: descopera care este forma fetei tale si vezi ce ti se potriveste cel mai bine.

Tu ce forma a fetei ai?

Cel mai usor sa iti dai seama ce fel de forma a fetei ai este sa iti prinzi parul si sa te uiti in oglinda. Daca nu iti poti da seama, sacrifica un ruj si deseneaza conturul fetei tale. Daca nici asa nu te-ai convins, roaga pe cineva sa iti faca o poza in care sa ti se vada bine fata si in care sa ai parul prins, si decupeaz-o. Ce forma ai obtinut?

Fata ovala

Femeile care au o fata ovala stiu ca aceasta forma le permite sa aiba aproape orice tunsoare si coafura pe care si-o doresc. Ca au parul lung, scurt, drept, ondulat, nu conteaza pentru ca totul se potriveste pentru ca trasaturile fetei tale sunt foarte bine echilibrate. Pentru a-ti scoate si mai bine in evidenta aceasta forma frumoasa, incearca coafurile care sa nu iti acopere fata. O tunsoare potrivita ar fi bob-ul ascutit. De asemenea, poti opta pentru coafurile clasice cu par lung si carare pe mijloc, drept sau ondulat usor. Nici tunsorile in scari nu iti stau rau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Este de recomandat sa eviti coafurile care iti acopera fata pentru ca nu iti vei mai scoate in evidenta forma frumoasa a fetei. De asemenea, evita si onduleurile mari pentru ca vor distrage atentia de la fata ta.

Vedete cu fata ovala: Jessica Alba, Kate Hudson, Christina Ricci, Uma Thruman si Courtney Cox.

Fata rotunda

Trebuie sa optezi pentru coafuri cu un volum redus pentru a reduce impresia de rotunjime a fetei. O tunsoare potrivita ar fi una care sa treaca de barbie (pentru a face fata sa para mai ingusta) si in scari. Parul scurt are mult volum si face fata sa para si ma rotunda. E recomandat sa ai un volum mare in zona crestetului capului, dar nu in parti. Volumul in zona urechilor si a obrajilor accentueaza rotunjimea pentru ca ele alcatuiesc cea mai lata zona a fetei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri