28 Octombrie 2011 publicat în Familie 107 share-uri

O relatie sanatoasa este o relatie in care ambii parteneri sunt fericiti, se exprima liber si evolueaza emotional.

Ti se pare ca esti implicata intr-o relatie care stagneaza? Nu este ceva neobisnuit daca tu si partenerul tau sunteti deja impreuna de ceva vreme. La fel de obisnuit este si daca iubitul tau se complace in situatie si s-a obisnuit cu rutina. Cum sa faci lucrurile sa se miste? Iata cateva sfaturi care pot imbunatati orice relatie!

1. Radeti mai mult in relatie

Au devenit lucrurile atat de tensionate in relatie incat nu mai puteti sa radeti impreuna? Atunci cand sunteti blocati in trafic sau nu gasiti drumul corect spre o anumita destinatie, nu va imbufnati unul pe celalalt. Faceti o gluma pe seama condusului sau a drumurilor de la noi din tara si radeti pe saturate. Atmosfera se va detensiona total, iar tu si partenerul tau veti deveni mai jucausi nu doar in acel moment, ci in intreaga relatie.

2. Faceti lucruri neasteptate in relatie

Predictibilitatea este cauza principala a stagnarii intr-o relatie. Daca dupa ce va treziti de dimineata intrati in rutina zilnica si reactionati la lucruri in acelasi mod, amandoi deveniti previzibili. Unde a disparut elementul surprizei in relatie? Ganditi-va la copilarie si amintiti-va cat de bucurosi erati cand primeati un cadou neasteptat sau vi se facea orice alta surpriza. Asa puteti sa va simtiti si in relatie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

3. Nu va comportati de varsta pe care o aveti

Din punct de vedere cronologic, varsta este doar un numar! Scoateti la iveala din cand in cand copilul care salasuieste in voi. O bataie cu perne combinata cu o partida de ras sigur vor energiza o relatie care dureaza de mult timp.

4. Fiti buni cu partenerul de relatie

Un mic act de bunatate va poate duce departe. Daca esti prin oras cu treburi poti sa iti suni partenerul de relatie si sa il intrebi daca are nevoie de ceva de pe drum. Cu siguranta acest lucru va conta la maximum si va face ca aceasta relatie in care sunteti amandoi implicati sa devina mai deschisa si mai sincera.

5. Iesiti din nou la o intalnire

Iti amintesti cat de emotionata ai fost la prima intalnire cu omul cu care ai acum o relatie? A trebuit sa gasesti piesa vestimentara perfecta, sa-ti aranjezi parul, sa te machezi cat mai natural si sa te parfumezi cu aroma potrivita? Pentru o relatie mai frumoasa, propune-i partenerului tau sa iesiti la intalnire o data pe saptamana! Cu siguranta ca asa veti adauga sare si piper in relatie!

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri