13 Octombrie 2011 publicat în Familie 148 share-uri

Fie ca esti intr-o relatie de mai mult timp si care nu mai functioneza, fie ca esti intr-o relatie noua, e important sa stii ca trebuie sa claditi increderea unul in celalalt. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru relatia voastra.

Incredrea este cea care face ca relatiile sa fie puternice. Daca exista incredere, veti intelege si mai bine situatiile dificile prin care treceti, fara certuri si fara furie.
Fara incredere, relatia se transforma in durere, certuri si gelozie… uneori chiar despartire. Increderea face ca relatiile sa fie mult mai puternice si le poarta la un nivel mult mai profund. Incredrea unul in celalalt creaza o legatura care cu greu poate fi rupta.
Cu totii vrem ca partenerul nostru sa aiba incredere in noi inca de la inceputul relatiei dar incredrea trebuie castigata. Iar daca ai facut lucruri care l-au determinat pe partenerul tau sa isi piarda incredrea in tine, inseamna ca trebuie sa il ajuti sa si-o recastige.

Iata cateva moduri prin care iti poti intari relatia cu partenerul:

1. Nu minti

Acesta este cel mai evident mod prin care poti aduce multa incredere in cadrul cuplului. Nu mintiti! Fiti onesti unul cu celalalt. Sinceritatea va fi apreciata si iti va conferi statutul de persoana cu veriticalitate si credibilitate.

2. Spune si fa!

Poti sa spui ca esti o persoana demna de incredere dar daca actiunile tale nu reflecta ceea ce spui, atunci partenerul tau va fi banuitor la adresa ta. Aceasta inseamna ca atunci cand ii spui ca te vei duce la bar cu prietenii tai, exact asta vei face. Daca in schimb vei merge in alta parte fara sa ii spui, urmand sa afle ulterior mica ta minciuna, atunci cu siguranta nu va mai putea fi vorba de un sentiment de incredere reciproca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Principiile de bază ale mașinii CNC 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

3. Pastreaza-i secretele

Cand cineva incepe sa aiba incredere in tine, va incepe sa iti marturiseasca aspecte personale despre el insusi. Acestea pot fi sentimentele si gandurile sale sau poate alte lucruri care il fac sa se simta jenat si pe care nu le-ar marturisi unui alt suflet. Nu-i trada asteptarile, vorbind cu altcineva despre sentimentele sale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri