O frumoasa scriitoare se prabuseste cand vechiul ei partener o paraseste. O mama se agata de fiul ei care vrea sa plece.
O frumoasa scriitoare se prabuseste cand vechiul ei partener o paraseste. O mama se agata de fiul ei care vrea sa plece. O sotie se pierde in umbra carierei sotului sau. O artista deja trecuta de prima tinerete intra in viata unui tanar. Aceste femei iubesc si doresc — cu ardoare. Ele ne seamana, si in acelasi timp ne intriga. Iubirile lor ne uimesc.

Facandu-le portretele, autoarea cauta sa inteleaga de fiecare data cum iubesc femeile barbatii. In aceasta carte, departandu-se de neutralitatea caracteristica unui psiholog, autoarea isi ia dreptul de a-si spune punctul de vedere, acela al unei femei, al unei fiice si al unei mame, pentru a interoga schemele noastre mentale obisnuite si pentru a lamuri, pe cat posibil, unul dintre misterele geniului feminin: arta de a-i iubi pe barbati.

Cum iubesc femeile de Maryse Vaillant este un eseu despre maniera si arta femeilor de a-i iubi pe barbati, descifrate prin prisma a patru portrete feminine, care ilustreaza patru feluri diferite de iubire.
Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, procream, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Lucrare aparuta la editura Curtea Veche
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri