Ce este de fapt compatibilitatea in dragoste si cat de mult depinde aceastea de tipologia fiecaruia in parte? Cum ne dam seama ca suntem sau nu compatibili unul cu celalalt?
Cand esuam intr-o relatie, dam vina pe compatibilitate. Cand ne despartim de cineva, dam vina pe compatibilitate. Cand ne certam cu cel drag, iar... compatibilitatea. Ce este de fapt compatibilitatea in dragoste si cat de mult depinde aceastea de tipologia fiecaruia in parte? Cum ne dam seama ca suntem sau nu compatibili unul cu celalalt? Stim cu totii ca nu exista persoane identice, ci persoane care se aseamana. Eu cred cu tarie in compatibilitatea rezultata din potrivirea anumitor trasaturi temperamentale sau din completarea lor. Te simti implinita sufleteste atunci cand trasaturile tale temperamentale vin in completarea celor ale partenerului. In acest sens, vreau sa reamintesc urmatoarele tipuri temperamentale:

Colericul este inconstant in actiunile si sentimentele sale, este energic, impulsiv, se bazeaza pe imbolduri de moment, trece cu usurinta de la o stare la alta, este foarte rapid in gandurile si in gesturile sale. Este un entuziast din fire, oscileaza intre optimism si deceptie, se impune cu usurinta in fata celor din jur, are reactii explozive si pasionale. Atunci cand si-a stabilit un tel, il si indeplineste indiferent de mijloacele pe care le foloseste. Poate fi razbunator si ranchiunos daca este calcat pe coada.

Sangvinicul
are foarte dezvoltata latura socializarii. Adora sa comunice, este optimist, exuberant, plin de vitalitate, echilibrat, activ, in permanenta agitat si preocupat de o activitate anume, dar fara sa o duca neaparat la bun sfarsit. Are reactii echilibrate si rapide, stie sa-si stapaneasca impulsurile, este ambitios si apt pentru a conduce. Sangvinicul este revolutionar, iubeste ideile noi, este impetuos, dar stie sa-si pastreze masura in tot ceea ce face. Mai putin in a-si fixa anumite scopuri!

Flegmaticul dispune de o rabdare infinita, este introvertit, se adapteaza cu greu si ajunge la performanta in activitatile care cer multa tenacitate si minutiozitate. Este un individualist, are o fire linistita si calma si pare ca nu se grabeste niciodata. Desi nu pare, este capabil de trairi interioare foarte intense. Este foarte tipicar, isi respecta tabieturile cu strictete, este ponderat si nu ia decizii fara sa le digere inainte.

Melancolicul este sensibil si emotiv, dispune de resurse energetice reduse, contactul cu oamenii si implicarea in activitati noi il afecteaza emotional. Se adapteaza foarte greu, este impasibil la exterior, dar agitat in interior din cauza neincrederii in sine si a unei exigente exagerate vizavi de propria persoana. Eforturile prelungite il obosesc. Nu este deloc volubil sau sociabil. Ii place singuratatea si este o persoana traditionalista, onesta si cu mare dragoste de adevar.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri