Iubirea vine iarasi cand ajungi la concluzia ca buna, rea, aducatoare de nenorocire sau fericire, iubirea este singurul lucru care te face sa simti ca traiesti. Iubirea vine cand esti dispus sa iesi din carapace si sa depui in sertarase durerile si iubirile trecute, cand nu mai apelezi la amintiri si doresti sa creezi altele.

Iubirea din nou… E ca o ploaie calda si placuta de vara. Vine dupa perioade de seceta, dupa perioade in care ochii sunt reci de dorul de ploi, poate chiar atunci cand ai ajuns la concluzia ca iubirea vine o singura data. Iubirea vine din nou atunci cand o vrei din nou. Cand vrei, cand iti doresti, cand te iubesti, cand ajungi sa te iubesti suficient de mult incat sa crezi ca iti meriti iubirea mai presus de toate. Iubirea din nou vine cand recunosti ca ai nevoie de iubire, cand ai inteles povestea despre cum ar trebui sa fie o iubire reala si pamanteana, cand esti dispus sa o lasi sa vina, chiar daca vine alfel decat te-ai fi asteptat... Iubirea din nou vine cand iei totul incet , dar sigur, frumos, rabdator, cu lumina, fara scandaluri si trambitari naucitoare, fara ingamfarea ca totul o sa mearga de la sine.

Iubirea vine cand ajungi la concluzia ca buna, rea, aducatoare de nenorocire sau fericire, iubirea este singurul lucru care te face sa simti ca traiesti. Iubirea vine cand esti dispus sa iesi din carapace si sa depui in sertarase durerile si iubirile trecute, cand nu mai apelezi la amintiri si doresti sa creezi altele. Vine cand esti resemnata, dar nu resemnata in dezamagire, ci in liniste si impacarea cu sine. Vicleana apare cand vezi din nou speranta in jurul tau si poti sa zambesti pentru nimicuri. De aceea unii o numesc si incredere, renastere, rasarit din.

Iubirea din nou vine cand iti dai suficient de mult timp sa o jelesti si sa o ingropi pe cea veche. Si totusi… iubirea din nou nu vine cand o implori si o invoci cu ardoare. Nu ai inteles pana acum ca iubirea are timpul ei, iar timpul ei difera de al nostru? Iubirea din nou vine in momentul in care crezi si nu crezi in ea. Vine cand o vrei, dar cum o mai VREI!!!... Vine cand o astepti, cand lucrezi pentru a elimina blocajele, cand te pregatesti pentru a o primi si stii ca-i vei sari direct in brate atunci cand o sa privesti drept in ochi. Iubirea din nou apare odata cu concluzia ca iubirea este ceva pentru care merita sa iti asumi orice risc, ori planset, orice rid, orice posibila umbra de intristare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Iubirea vine din nou in momentul cand o cauti si nu prea, dar nu incetezi sa o urmaresti cu ochii mintii si ai sufletului deopotriva in locurile cele mai potrivite. Iubirea din nou vine cand te accepti asa cum esti, cu greseli, cu trecut cu tot, cu alegerile si deciziile pe care le-ai facut. Iubirea vine din nou cand nu mai vrei sa iti faci praf inima pentru a scoate durerea si pe fostul el din ea. Vine cand inima nu te mai doare, cand demonul iubirii anterioare a fost exorcizat, cand doresti sa-ti deschizi inima, nu sa o inchizi ca sa te doara...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri