Descifreaza si tu psihologia amantelor si afla cum arata portretul afectiv al Amantei Materialiste, ce trasaturi are Amanta Idealista si cum poti identifica o Amanta Optimista.

Robin L. Jessie-Green este un editor freelancer de succes ce a publicat numeroase articole in reviste precum Helium, suite101, eHow, BeyondJane. Printr-o serie de articole publicate in revista suite101.com, Robin L. Jessie-Green ne invita sa descifram psihologia amantei. Robin aduce in dezbatere o tipologie a amantelor, impartindu-le in trei categorii: amanta idealista, amanta materialista, amanta optimista. Mai jos iti prezentam si portretul psihologic al tipurilor de amante mentionate:

1. AMANTA MATERIALISTA

Pentru o amanta materialista, iubirea nu este in mod expres o conditie sine qua non a relatiei sale interzise. Nu este interesata sa aiba cu orice pret iubirea sotului care isi insala sotia. Amanta materialista este interesata de beneficiile materiale pe care le poate obtine de pe urma acestei aventuri. Vrea sa fie tratata frumos, se astepta sa-i fie puse la dispozitie excursii, sa-i fie oferite cadouri si surprize, vrea sa petreaca timp de calitate in prezenta partenerului, vrea cine in oras.

Nu-si doreste complicatiile unei relatii oficiale. Impreuna cu amantul sau, se lasa antrenati in activitati diverse evitand sa fie vazuti impreuna in public. Aspectul sexual, alaturi de cel financiar, formeaza de multe ori fundamentele acestei relatii. Sotul urmareste sa experimenteze sexual si sa depaseasca limitele care ii sunt impuse in anumite cazuri in dormitorul conjugal. Amanta doreste sa-i implineasca acestuia asteptarile pe plan sexual.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Scopul amantei materialiste nu este unul pur materialist. De putine ori isi va recunoaste siesi acest lucru. Amanta materialista cunoaste tehnici de manipulare subtila. Stie cum sa faca un astfel de barbat sa se simta indragostit pentru o perioada indelungata de timp. Este sigura pe ea pentru ca nu se implica in totalitate. Nu-si pune sufletul intr-o astfel de relatie. Apreciaza insa generozitatea barbatului intr-o forma cat mai substantiala. El, sotul, este dispus sa-si demonstreze afectiunea pentru amanta intr-un mod financiar daca asta trebuie pentru ca ea sa-i umple golurile din casnicia sa. Ea, amanta, este multumita sa primeasca afectiunea insotita de dovezi materiale. Cand sunt prea multe sentimente la mijloc, amanta materialista se simte in pericol. Isi va cauta o alta victima care ii poate satisface capriciile materiale.

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri