Eram deja casatorit si aveam trei copii. Aceasta este povestea unui barbat care isi gaseste iubirea in afara casniciei. Sunt sortite pierii iubirile imposibile? Cine este victima unei astfel de intamplari? Copiii sunt ei, cei care sufera cel mai tare?

Publicatia americana Salon pune in paginile sale confesiunea unui barbat care in final a ajuns sa traiasca instrainat de ambele femei din viata lui...

“Sotul meu are o relatie de cativa ani de zile. De curand a fost descoperit. Am un baiat de 22 ani. Sotul s-a complacut si se complace si acum in minciuna. Spune ca nu poate renunta la EA pentru ca toata perioada de cand este cu ea, a reusit sa fie mai apropiat de ea decat de familie”, m

arturiseste o cititoare Garbo pe Forum.

“Cam de un an am aflat ca sotul meu ma insala de vreo 3 ani. Acum sunt 4. Avem doua fetite de 8.5 si 11.5 ani care isi vor ambii parinti langa ele. Problema mea e ca el nu recunoaste nimic, nu vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa termine relatia cu amanta. Este adevarat ca eu nu l-am vazut cu ea dar l-au vazut altii care mi-au spus, deci nu am dubii. Ea este mai mica decat mine cu 3 ani, este divortata, are un baiat de 10 ani, situatie materiala buna, casa... Si noi avem o situatie materiala buna, deci nu e vorba de bani. As vrea sa pun capat acestei situatii dar nu vad cum. Daca as divorta cred ca ar fi in stare sa faca un scandal monstruos, sa incerce sa-mi ia fetele, sa nu-mi lase nimic, sa ma termine. Nu inteleg cum ma poate uri dupa tot ce-a fost intre noi. Simt ca sunt la capatul puterilor, am suferit de trei ani incoace degeaba, am sperat ca-si va reveni dar, dimpotriva , e din ce in ce mai rau si eu nu vad calea de a rezolva situatia”... spune o alta confesiune a unei femei.

Cum se vede motivul “barbatului care insala”, de cealalta parte a baricadei? In speranta ca vom putea poate sa ii intelegem, am hotarit sa preluam aceasta poveste, pe cat de revoltatoare, pe atat de induiosatoare – povestea unui barbat ramas in final, singur. Este gresit oare sa iubesti?

“Am avut doua familii, doua realitati. In prima mea realitate aveam trei preadolescenti si responsabilitatea de a le oferi cel mai bun impuls pentru viata, fie ca asta insemna sa ii ajut la teme sau sa le dau sfaturi pentru problemele lor. In cea de-a doua realitate a mea, iubita mea trecea printr-un divort dificil, avea doi copii si un bebelus de la mine. Nu aveam o problema cu banii in acel moment si nici cu gestionarea timpului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri