Oare care este cheia ce ar putea deschide poarta catre o relatie de succes? Uneori cheia este la noi dar nu stim
Oare care este cheia ce ar putea deschide poarta catre o relatie de succes? Uneori cheia este la noi dar nu stim. De cele mai multe ori viata este mult mai simpla dar suntem prea orbi sa ne dam seama.
Timpul de calitate face o relatie sa mearga. Petreceti macar jumatate de ora in fiecare seara si macar o zi pe luna impreuna, dedicandu-va timpul si energia unul celuilalt.
Amandoi aveti nevoie de securitate si confort in relatie. O relatie sanatoasa se construieste pe un schimb echilibrat intre “a lua” si “a da”.
Incercati sa pastrati un echilibru intre dependenta si independenta. Spune-i si arata-i cat de important este pentru tine dar nu te agata de el in asa fel incat sa se simta sufocat.
Il vei incuraja sa te asculte apreciindu-l de fiecare data cand face asta. Pe de alta parte si tu trebuie sa te arati interesata sa-l asculti.
Femeile ar trebuie sa stie ca barbatii nu sunt programati pentru a conversa prea mult. Ei au nevoie de mai multa liniste si de intervale de timp in care isi doreasc sa fie singuri.
Fa-l sa te aprecieze. Nu astepta sa-ti faca complimente mereu, ci poti spune chiar tu ceva bun despre tine si il poti intreba daca este de acord.
Arata-i, de preferat la inceputul relatiei, care este calea catre orgasmul tau, pentru ca e neplacut sa ajunga acolo singur. Daca nici tu nu sti, poate incercati sa aflati impreuna.
Ascunzand resentimentele vei otravi relatia, asa ca daca ceva te deranjeaza este mai bine sa spui. Aminteste-ti ca in timp ce barbatii nu prea se pricep la conversatie, se pricep de minune la solutii. Exprima-ti nemultumirile si cere-i sa te ajute sa gaseti o solutie.
Invata ca pedepsindu-ti partenerul nu vei ajunge la rezultate mai bune. Poate ca, pe moment, te face sa te simti mai bine, dar in realitate va duce la dezastru. O tactica mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac la el si sa ignori ceea ce nu-ti place.
Daca activitatile care tin de casa nu sunt impartite in mod corect intre voi, acest lucru va cauza relatiei voastre. Fa o lista cu activitati domestice, vorbeste cu partenerul tau, mobilizeaza intreaga familie astfel incat sa impartiti responsabilitatile.
Daca aveti copii, implica-ti partenerul cat mai mult in cresterea lor chiar daca simti ca nu se pricepe la fel de bine ca tine. Este important sa va uniti fortele in directia cresterii si educarii copilului vostru.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri