Esti geloasa, posesiva si insistenta? Daca da, ar trebui sa ai grija deoarece aceasta combinatie ar putea duce in cele din urma la despartire.
Esti geloasa, posesiva si insistenta? Daca da, ar trebui sa ai grija deoarece aceasta combinatie ar putea duce in cele din urma la despartire.

Cat de normal este sa stii ce face el, oricand, la orice ora? Sa-l suni din ora in ora, sa-i umbli prin buzunare, in mail sau mai rau sa-l urmaresti.

E normal sa fii intelegatoare dar pana la un punct. Cel putin asa consider. Sa incepi sa-l verifici doar daca da de banuit. In rest mi se pare doar o modalitate de a-mi face singura probleme. Daca el se comporta in acelasi mod si nu da de banuit nici eu nu ar trebui sa-i sar in cap cu crize absurde de gelozie.

Sa vedem si alte pareri...

Il controlez dar nu stie

Din pacate eu am trecut printr-o situatie nefericita care m-a marcat si m-a facut sa suflu si in iaurt. Drept urmare acum imi verific actualul partener chiar daca nu cred ca ma insala. Ultimul meu prieten m-a inselat o perioada buna de timp si eu nici nu am observat. Procedez intr-un mod discret si nu prea stie de ceea ce fac. Ma uit in mobil si il "controlez" cu telefoane in sensul ca-l sun din diferite motive. Stiu insa un lucru, daca vrea sa ma insele o poate face oricum. Se poate sa fie cu amanta si ea sa stie de mine si sa raspunda nestingherit la telefon. Cu toate astea nu ma pot abtine sa nu fiu cu ochii pe el. Este un defect al meu si nu ma pot schimba.

Diana


Sunt ca o camera de luat vederi

Sunt mereu cu ochii in patru. Stie ca sunt o fire geloasa si il verific fara niciun fel de retineri. Ii iau telefonul sa vad cu cine a mai vorbit, ii citesc mailurile, ii stiu parolele. Sunt putin disperata dupa el si vreau sa fie doar al meu. L-am si testat. Mi-am facut un cont pe messenger si am vorbit cu el sa vad daca accepta sa iasa cu mine in oras. Parca undeva voiam sa cada in plasa mea si sa accepte sa iesim. Am exagerat, o stiu dar din fericire a trecut cu bine "testul" de fidelitate.

Laura

Sunt contra controlului

Am incredere in el si de la inceputul relatiei am mers pe ideea ca fara incredere si dragoste o relatie nu este de durata. Ciudat, foarte ciudat este ca nici nu sunt tentata de niciun fel sa-l controlez. Sa fiu mult prea orbita de dragoste incat sa fiu in acelasi timp atat de sigura pe el? Sper sa nu fie asta si sa vad ce e de vazut atunci cand trebuie. Il iubesc si sper ca relatia noastra sa fie una bazata pe incredere mult, mult timp de acum incolo.

Antonia



Tu cum procedezi? Esti mereu in alerta sau il lasi sa faca ce vrea? Este intr-adevar o rezolvare a problemelor sa-ti controlezi partenerul?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri