A trecut mult timp de cand am iubit prima oara.
A trecut mult timp de cand am iubit prima oara. Ma intreb daca nu cumva prima iubire este de fiecare data cand ne indragostim. Este o prima data dar totusi diferita. Cine sa fi fost? Baietelul de la gradinita care ma tinea de mana si imi aducea bomboane sau tanarul care pur si simplu m-a fermecat in timpul adolescentei?

Cand am iubit pentru prima oara nu a fost de la inceput o iubire reciproca. Dar am simtit ca el este cel care va reusi sa ma completeze si sa ma invete sa iubesc cu adevarat. Totul parca s-ar fi intamplat in urma cu cateva zile si nu in urma cu mai multi ani. Viata mea era invaluita de o magie care ma face sa ma simt o persoana unica. Nu-mi mai trebuia nimic, aveam totul, il aveam pe el. Acum imi dau seama ce copil eram si intr-un fel sunt invidioasa pe unele sentimente de atunci, pe unele trairi care imi faceau inima sa-mi tresalte de fericire. Doar daca imi zambea imi lumina intreaga zi si nimic rau nu m-ar fi facut sa ma simt rau. Sunt sentimente din adolescenta, din fericire, sentimente pe care nu le voi uita niciodata, nici nu-mi doresc sa le uit. Fac parte din viata mea, fie ele bune sau rele m-au ajutat sa ma maturizez si sa inteleg iubirea din multe puncte de vedere.

Traiesc si acum momentele in care ma ambitionam sa ma fac vazuta de el, sa intru in vorba cu el. Ii scriam zilnic doar, doar sa apuce sa ma cunoasca si sa ma placa cu adevarat.. Totul s-a intamplat dupa cum mi-am dorit, insa doar pentru cativa ani. Acea prima dragoste nu mai e acum. Cu toate acestea iubesc iar, desi am crezut ca nu voi mai simti niciodata iubirea. Este o altfel de dragoste, una noua, speciala in felul ei, intr-un fel o pot numi o "prima iubire".

Nu leg o perioada, o zi anume de el, am legat totul, poate prea multe incat am ajuns fara el. Cred ca cel mai frumos vis al meu era sa raman cu el pentru totdeauna...chiar a fost doar un vis.
O sa cred in continuare ca niciodata nu e prea tarziu pentru o prima iubire.

Prima iubire te marcheaza dar si te pregateste pentru urmatoarele relatii. Nu va ramane doar o simpla amintire, acele emotii ale revederii te vor incerca de multe ori. Este important felul in care iubirea a aparut si ce -sa intamplat intre tine si el. Iubirea vine si pleaca fara sa anunte. Nu poti fi pregatit pentru o noua iubire sau pentru o despartire. Sfarsitul primei iubirii nu este si sfarsitul sentimentelor tale. Fii sigura insa de un lucru: prima iubire nu o sa o uiti niciodata...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri