Casnicia nu trebuie sa insemne castigarea unui "trofeu" si in acelasi timp sa uiti sa fii cum erai inainte de casatorie. O data cu actele care va leaga mai mult nu trebuie sa apara si siguranta ca sotul o sa te placa oricum ai fi.
Casnicia nu trebuie sa insemne castigarea unui "trofeu" si in acelasi timp sa uiti sa fii cum erai inainte de casatorie. O data cu actele care va leaga mai mult nu trebuie sa apara si siguranta ca sotul o sa te placa oricum ai fi.

Incearca sa controlezi rutina din relatia voastra si fa tot timpul ceva care sa-l uimeasca, sa continue sa te iubeasca chiar mai mult o data cu trecerea timpului.
Nu-l indeparta prin obiceiuri care sa-l sperie de tine.

Ii faci tot timpul observatii

"Iar nu ai strans tricoul cum trebuie. De ce nu ai spalat farfuria?" Nu-i asa ca-ti suna cunoscut? Barbatii se mobilizeaza mai greu cand e vorba de treburile casei, o stii foarte bine si nu trebuie sa fii cicalitoare. Cel mai bine este sa discuti cu el si sa faceti anumite treburi impreuna, cate putin dar impreuna.
Daca faci totul singura si el sta la televizor mai devreme sua mai tarziu tot o sa-i "scoti" ochii cu faptul ca tu faci toate treburile de prin casa si el sta toata ziua.

Uiti sa ai grija de tine

Devii dependenta de casa si fara sa sune a jignire, esti un fel de mensajera a casei. Uiti sa te ingrijesti, sa mergi la cosmetica sau la coafor. Cum sa ai timp de astea cand trebuie sa speli si sa faci de mancare? Le poti face pe toate fara sa uiti de felul cum arati.
Ar trebui sa vina in continuare cu placere acasa si sa nu se sperie de modul in care te-ai schimbat.

Esti prea geloasa

Ii controlezi aproape fiecare pas pe care il face. "Monitorizarea" o sa-l determine sa creada ca nu ai incredere in el si cine stie poate chiar sa te insele. Nu rezolvi nimic daca il verifici pe la prieteni sau il suni din ora in ora. Arata-i ca ai incredere in el si in dragostea voastra si nu deveni stresanta.

O vorbesti de rau pe mama lui

Mama tot mama ramane si daca o vorbesti de rau sigur nu este in favoarea ta. Chiar daca iti face probleme si "se baga unde nu-i fierbe oala" nu este cazul sa pornesti discutii pe aceasta tema care sa se termine cu certuri violente. Comunica si cu el si cu ea, lasa de la tine daca e cazul si incet, incet orice problema se rezolva.

Esti dependenta de munca

Pleci dimineata devreme si vii noaptea tarziu. Viata ta de familie este aproape inexistenta. Din dorinta de a avea o cariera te poti trezi intr-o buna zi fara familie si doar cu munca. Gandeste-te din timp la asta pentru ca uneori poate fi prea tarziu pentru a da timpul inapoi.

Ce obiceiuri de-ale tale il sperie pe partenerul tau de viata?

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri