Nu ai avut niciodata sentimentul acela ca el este ca un drog pentru tine, ca ai vrea intr-un fel sa te detasezi, sa nu mai depinzi total de o persoana doar ca viata ta nu ar mai avea niciun rost si nu ai mai putea trai fara acest "drog" care iti ofera dragoste?
Nu ai avut niciodata sentimentul acela ca el este ca un drog pentru tine? Ca ai vrea intr-un fel sa te detasezi, sa nu mai depinzi total de o persoana doar ca viata ta nu ar mai avea niciun rost si nu ai mai putea trai fara acest "drog" care iti ofera dragoste si protectie? Mai mult ca sigur se creeaza acea senzatie de gol in sufletul tau cand nu este langa tine, in modul in care ai nevoie.

Dependenta materiala este intr-un fel la moda. Foarte multe femei stau langa partener pentru beneficiile materiale ale acestuia. O dragoste platita. Se pare ca aproape orice se poate cumpara, dovada sunt persoanele "platite" pentru a iubi.

Se intampla sa fie si obligate de situatie sa ramana langa partener. Se poate sa ai un copil sau chiar mai multi si sa nu te poti intretine singura. Intr-un fel nu ai de ales si trebuie sa depinzi de banii pe care ii aduce in casa si desi nu mai exista armonie in familie nu poti sa renunti la relatia voastra.

Dependenta emotionala este data de sentimentul completarii. Esti dependenta pentru ca fara el viata ta nu are un rost anume. Nu poti dormi daca nu este langa tine, nu esti linistita daca nu te alinta, practic ti-ai dori ca orice miscare de-a ta sa fie vegheata de el.
Iubirea este una dintre cele mai frumoase dependente, insa din pacate poate fi si mortala in cazul unei despartiri. Realizezi ca tot ce odata te completa dispare peste noapte si viata ta brusc va fi...incompleta.

Dependenta se poate transforma in obsesie, o dorinta nebuneasca de a fi alaturi de partener si care in final il poate "sufoca". Te simti incapabila sa iei decizii fara aprobarea lui. Ce-i drept, in doi puteti realiza mai multe si puteti depasi cu usurinta orice obstacol. Nu este insa cazul sa-ti pierzi identitatea si sa distrugeti totul cu o dragoste sufocanta.

Este de inteles dificultatea de a-ti imagina viata fara el, dar gandeste-te ca exact cum ai trait pana sa-l cunosti o poti face si in continuare. Nu renunta nicio clipa la visele tale si indiferent daca este sau nu langa tine fii sigura ca te poti descurca.

Intr-o relatie conteaza sa fii tu insati, te adaptezi dar nu te poti schimba in totalitate. Nu uita ca el te iubeste pentru cum esti tu si nu pentru altceva. Dragostea nu este eterna, doar pare a fi pentru ca sentimentele se schimba in timp si fara sa realizezi tot ce era o data o mare iubire te trezezti a fi intr-o buna zi doar o simpla obisnuinta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri