Fiecare iubire ce apare in viata noastra ne face sa simtim si sa invatam lucruri noi. Ne lasam duse de val si visam indiferent de varsta. Chiar si la 50 de ani poti iubi cu aceeasi intensitate de la 20 de ani.

Fiecare iubire ce apare in viata noastra ne face sa simtim si sa invatam lucruri noi. Ne lasam duse de val si visam indiferent de varsta. Chiar si la 50 de ani poti iubi cu aceeasi intensitate de la 20 de ani.Dureaza dragostea o viata sau chiar si dupa? Da, daca vrei sa o pastrezi adanc in suflet poate ramane acolo mult timp. Fiecare iubire din viata ne-a marcat intr-un fel sau altul existenta. Nu putem spune ca sentimentele pentru o persoana pe care candva am iubit-o au disparut definitiv. Unele iubiri lasa urme adanci in sufletul nostru si desi imbatranim doar ne prefacem ca ele nu mai exista.

Vremurile s-au schimbat si dragostea sau cel putin ceea ce se crede ca e dragoste a inceput sa apara de la varste fragede, cum ar fi 13-15 ani. Lipsa de experienta ii face pe acesti copii sa nu realizeze ce inseamna cu adevarat sentimentul dragostei si pot avea experiente neplacute care sa-i marcheze de-a lungul vietii.Pana la varsta de 25 ani dragostea apare in viata ta ca o situatie noua, neexplorata inca. Este etapa in care iti cunostii corpul, sentimentele si partenerul.Idealul tau este o persoana care te ajuta sa scapi de plictiseala, care sa impartaseasca aceleasi interese cu tine. Esti in cautarea perfectiunii si fiecare prieten poate fi alesul mult asteptat...Prima experienta sexuala, prima dezamagire din dragoste, primele clipe de fericire alaturi de cel iubit toate acestea apar in viata in aceasta perioada si iti contureaza un drum viitor al relatiilor.
Etapa cuprinsa intre 25 si 30 de ani este reprezentata de formarea unei familii, de intelegere intre parteneri.Esti in cautarea unui partener stabil alaturi de care sa-ti poti forma o familie. Stii de ce anume ai nevoie si tot ce mai lipseste este EL. Renunti la ideea de experimentare si tot ce o data era privit ca o simpla joaca ia acum o alta fata, una care te duce cu gandul si la un copil.Casatoria este un pas important si prin aceasta iei o decizie care iti va influenta viata din toate punctele de vedere.Dupa 30 de ani ai nevoie de stabilitate. Daca inca nu esti casatorita s-ar putea sa fii speriata de faptul ca vei ramane singura. Insa dragostea o poti intalni indiferent de varsta sau moment.Esti mama, sotie si ai un loc de munca stabil. Deja responsabilitatile au crescut si iti este greu sa te imparti in mai multe locuri. Faci compromisuri si incerci sa multumesti pe toata lumea. Simti nevoia de echilibru si intelegere din toate punctele de vedere.La 40 de ani viata de familie este foarte importanta, fara comunicare si intelegere se pot produce rupturi definitive. La aceasta varsta si nu numai, se poate sa apara rutina in cuplu. Incearca sa eviti aceste perioade si ofera chiar tu putin dinamism relatiei. Atentia este indreptata spre copil, spre formarea si educarea acestuia.Dupa varsta de 50 ani, relatia voastra se bazeaza mai mult pe intelegere si afectiune. Nu inseamna ca dragostea dispare, doar ca este privita in alt mod.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri