Vedem atat de rar manifestari ale afectiunii intre persoane ce au depasit perioada adolescentei, incat ramanem intotdeauna surprinsi cand un cuplu nu uita sa isi arate iubirea.
Zilele trecute am vazut doi oameni in varsta, tinandu-se de mana si gestul lor mi s-a parut cea mai frumoasa dovada a unei iubiri ce a rezistat aproape o viata intreaga. Vedem atat de rar manifestari ale afectiunii intre persoane ce au depasit perioada adolescentei, incat ramanem intotdeauna surprinsi cand un cuplu nu uita sa isi arate iubirea.

Acum cateva luni am vazut un barbat si o femeie giugiulindu-se in metrou, de parca urmatoarea statie i-ar fi lasat chiar in fata unei camere de hotel. Trecuti de prima tinerete, cei doi se comportau ca doi adolescenti gata sa guste din fructul interzis. Nu imi puteam dezlipi ochii de la ei, pana cand privirea mi-a staruit asupra mainilor lor. El purta verigheta, ea nu…

In urma cu cativa ani, am intalnit un barbat care intrunea toate calitatile pentru a deveni sotul perfect. Singura problema era ca deja spusese "da" in fata ofiterului starii civile. Acest mic detaliu il omisese, dar odata ce l-am aflat, am spus "nu". L-am intalnit din nou. De aceasta data, se distra alaturi de prieteni si se amuza flirtnda. Naiva, l-am intrebat de ce consoarta nu il insoteste, de ce aceasta nu pune intrebari. Mi-a marturisit ca nascuse de curand si trebuia sa stea cu fiul lor.

Desi nu credeam vreodata ca voi afirma acest lucru, se pare ca iubirea trage sa moara. "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti" nu mai este decat o fraza golita de inteles, menita sa ii adoarma pe cei mici. Avem tot mai multe divorturi, tot mai multi oameni obsedati de cariera, de bani, de ascensiune, suntem tot mai egoisti. Sexul vine inaintea intimitatii, iar intimitatea incearca sa se cladeasca pe sex.

Pana si iubirea adolescentina parea a fi golita de inteles acum. Noile generatii par a intelege diferit notiunea de dragoste. Numarul de parteneri sexuali creste, in timp ce varsta la care isi incep viata sexuala descreste.

Putine sunt lucrurile care mai dureaza o viata. Inainte primul loc de munca era de obicei si ultimul, prima casatorie era singura casatorie. Lumea se schimba in jurul nostru si pentru a supravietui, trebuie si noi sa invatam sa facem schimbari. Societatea de consum ne vine in ajutor, astfel incat sa ne putem concentra cat mai mult asupra singurelor lucruri considerate importante: cariera si banii. Avem tacamuri de unica folosinta, scutece de unica folosinta, mese gata preparate, restaurante tip fast food si lista poate continua. Oare mai exista ceva ce poate dura o viata intreaga?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri