Ce pacat ca barbatii au numai 12 ani intre 28 si 40 de ani...
Multi se dau batuti in fata intrebarii: "Ce vor femeile?" Trebuie, insa sa recunoastem ca nici barbatii nu sunt tocmai usor de inteles. Am cautat raspunsul la intrebarea ce vor barbatii de la o femeie si cu riscul de a generaliza, iata care ar fi constantele gandirii masculine.

1. Barbatii au nevoie de incredere.

Ma uitam deunazi la emisunea "Trenul vietii" si am prins un moment in care o doamna psiholog vorbea despre o pacienta, care credea ca sotul ei o insala. Dupa ce timp de un an si-a acuzat pe nedrept sotul, in cele din urma acesta chiar a calcat stramb. Reactia lui a fost una de usurare. Nu s-a simtit vinovat, pentru ca in cele din urma imaginea pe care ea si-o formase despre el se adeverise.

Acesta este un caz oarecum patologic, dar exista numeroase cazuri in care femeia are nevoie sa i se dovedeasca de catre partener ca merita sa aiba incredere in el, iar barbatul se simte nedereptatit pentru ca nu intelege de ce trebuie sa lupte pentru a castiga si recastiga increderea partenerei.

2. Barbatii au nevoie de incurajari.

Barbatii doresc sa se simta... barbati. In momentul in care partenerul meu mi-a povestit despre planurile sale de afaceri, eu am inceput sa ii pun in evidenta punctele slabe si sa ma ofer sa il ajut. Aveam ceva tangente cu domeniul de care era interesat, asa ca am inceput sa ii insirui toate chestiile cu care il puteam ajuta. El nu avea nevoie de o atitudine superioara sau grijulie. Era mandru de ideile sale si vroia doar sa fie incurajat de mine...

3. Barbatii au nevoie sa fie acceptati asa cum sunt.

Barbatilor nu le place ca partenera sa incerce sa ii schimbe. Atunci cand noi nu incercam sa ii aducem pe "calea cea buna", ei se simt acceptati. Stiu ca nu sunt perfecti, dar vor ca defectele lor sa nu fie privite cu ochi rai. Nu suporta usor criticile, asa ca e nevoie sa il influentezi un pic astfel incat el sa simta ca orice decizie legata de o schimbare i-a apartinut.

4. Barbatii vor sa fie admirati.

Nu ezita sa ii spui ce iti place la el, sa ii scoti in evidenta calitatile. Se pare ca nu suntem atat de diferiti in aceasta privinta.

5. Barbatii vor sa fie aprobati si apreciati.


Ti-a facut o mica surpriza sau un mic cadou si doreste sa ii fie apreciat gestul. Astfel, va fi incurajat sa repete gestul. Daca nu ii arati ca te-a emotionat gestul sau, e posibil sa nu il mai repete.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri