Poti sa fii cea mai inteligenta, frumoasa, de succes femeie din lume, barbatii raman langa o femeie pentru modul in care aceasta ii face sa se simta. Asa ca te intreb. Cum faci un barbat sa se simta cand e in jurul tau? Ia-ti cateva minute si gandeste-te, care sunt reactiile constiente si inconstiente pe care le are cand este cu tine?

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro.''

Prin amalgamul de emotii si sentimente te gasesti uneori asaltata de ganduri pe care nu le poti controla si nu stii cum sa le inlaturi. Foarte curand ingrijorarea pune stapanire pe tine. Oare voi gasi vreodata pe cineva sau voi continua sa fiu singura pentru totdeauna?

Prin patul tau se precipita senzatii si trairi care dispar si se pierd sub iluzia momentului. Cum ajung sa-l pastrez, sa impartasim intimitatea, sa ma invite in oras fara sa fiu doar o partenera nocturna? Fiecare inceput de drum pare plin de semnificatii, fiecare gest capata o insemnatate si imaginatia intra in functiune. Dorinta foarte mare de a fi iubita te face sa-ti pierzi obiectivitatea. Cum se face ca mereu atragi acelasi tipar de barbati in viata ta , cu aceleasi calitati: ‘’ Indisponibilitate emotionala’’, ‘’Tacere prelungita cand dorintele tale depasesc limitele noptii pasionale.’’

Indiferent cat de mult iti doresti sa-l acuzi, indiferent cat de mult cauti o explicatie pentru aceasta istorie repetata, involuntar incepi sa iti pui intrebari. Cand te afli la masa cu prietenele si subiectele se precipita, ajungand la cel mai important: dragoste si relatii , fiecare expunand aspectele pozitive ale relatiilor in care sunt implicate, incepi sa iti populezi gandurile cu intrebari: Oare sunt eu de vina? Poate nu e vorba de toate acele motive despe cum sunt barbatii ci poate totul are legatura cu mine. Pe masura ce te gandesti mai mult nu poti sa nu resimti singuratatea si sa intri intr-o stare emotionala de tristete.
Te intrebi:
De ce totul face parte dintr-un joc stupid?
De ce e atat de greu sa ai o relatie cu un barbat?
Insa partea ta protectoare intervine si iti spune:
Mi-e mai bine asa!
Nu am nevoie de barbati in viata mea, ma simt bine si singura.
O sa demonstrez tuturor cat sunt de implinita si ma voi cufunda atata demult in celelate aspecte ale vietii mele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Te trezesti investind tot timpul si energia in cariera, ciocolata si alte dependente pentru a suplini lipsa de conexiune in viata ta. Incerci sa te ascunzi, insa cand pui capul pe perna , e prea mica pentru a-ti ascunde sentimentele, pentru a-ti ascunde insatisfactia la nivel sentimental. Apasarea si nemultumirea se instaleaza si nu reusesti nicicum sa depasesti acest gol. Incerci sa te consolezi si sa te protejezi invocand tot felul de scuze si atribuind barbatilor toate atributele negative. Ai putea sa scri un roman cu toate scuzele pe care le folosesti pentru a te proteja.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri