Increderea e primul pergament intr-o relatie. Daca nu exista incredere succesul pe termen lung al unei relatii este periclitat. Sa crezi din nou in celalat incepe cu increderea in tine.

Cum pot sa imi depasesc temerile? Am avut incredere in tine si m-ai inselat. Trecutul imi influenteaza prezentul, in fiecare clipa. Cum pot sa o iau de la capat cand ma incerca atatea emotii negative, atata durere? Lipsa mea de incredere in barbati datorita experientelor trecute ma fac sa fiu deprimata de atatea ori. Imi pun problema sansei si stiu sa fiu deprimata si sa fiu geloasa. Asa imi protejez nevoia de siguranta. Furie. Frustrare. Teama. Deprimare. Inconstient sau constient.

Vindecarea ranilor din trecut reprezinta o calatorie provocatoare in relatie. Cum poti sa creezi incredere in relatie, cum poti sa recapati increderea in relatie din nou. Increderea e primul pergament intr-o relatie. Daca nu exista incredere succesul pe termen lung al unei relatii este periclitat. Sa crezi din nou in celalat incepe cu increderea in tine.

Acum cativa ani in urma cand ma simteam puternica obisnuiam sa stiu cand lucrurile merg bine si cand nu. Acum nu mai stiu. Cum pot sa te cred pe tine cand nu am incredere in mine? Cum pot sa te iert cand nu inteleg motivul? Cum poti schimba aceasta situatie in relatia ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Patternurile negative, catalogarile in urma experientelor trecute sunt greu de depasit. Ne putem indeplini fiecare nevoie in mod pozitiv sau negativ care se reflecta in doua emotii puternice: placere sau durere. Cand partenerul te inseala, cand partenerul iti tradeaza increderea, nu te simti iubita si ca urmare suferi.

Lipsa de incredere in relatie apare fie de la inceput, datorita unui trecut esuat care te-a ancorat intr-un comportament defensiv, fie dupa o experienta care are loc in interiorul relatiei. Durerea, emotiile negative inmagazinate si pierderea identitatii prin construirea unui zid de protectie in jurul tau iti pot dauna relatiei de cuplu. Pana nu esti impacata cu tine nu poti avea o relatie bazata pe incredere.

Ia-ti cateva minute si gandeste-te ce ar trebui sa se intample sa ai incredere in el? Fa o lista! Gandeste-te la lucruri concrete pe care le poate face sau spune astfel incat sa te conduca sa simti incredere. Spune-i! Fii constienta de cat de cat de important este pentru el sa aiba grija de tine si sa te faca fericita.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Onestitatea inseamna putere. De fiecare data cand o problema intervine in cuplu, incearca sa te calmezi inainte de a discuta respectiva problema. Comunicarea ramane cheia in orice relatie. Am descoperit ca fiecare nevoie umana ti-o satisfaci pozitiv sau negativ. Am desoperit ca si el are nevoie sa se simta important pentru mine, ca si el are nevoie de diversitate, am descoperit ca si el are nevoie de iubire la fel ca si mine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri