A plouat cu "ani" - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua incomoda, ora decalata, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface o oarecare curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a fetelor mai experimentate.

A fost o discutie de aduceri aminte, oftaturi, strambari din nas, inrosiri pana in varf de urechi, destainuiri intime mai mult sau mai putin voalate asa ca intre fete devenite de ceva timp femei, sotii si mame. Ceva gen sexul feminin in deplinatatea facultatilor maturitatii incercand sa raspunda unei intrebari adolescentine si puerile si sa rupa in patru problema grava a primei experiente sexuale. Bineinteles ca toate intrebarile si raspunsurile au avut loc prin teleportari inapoi in timp si sub influenta lichiorului de parfum de ciocolata. Dupa multe ezitari, intrebarea a inceput sa prinda curaj si curajul, timid incurabil, a ajuns si pe buzele noastre sub forma de raspunsuri.

In raspunsuri a plouat cu “ani” - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante – pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua nepotrivita, ora gresita, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface mai mult o curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a persoanelor mai experimentate. Intr-un final s-a ajuns si la adevar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 
Unele si-ar fi dorit brate mai pasionale, altele gesturi mai tandre, altele minciuni mai multe, altele adevaruri exprimate altfel, altele circumstante mai romantice si mai potrivite viziunii personale a unui “prima data”. Una singura a marturisit deloc rusinata... ca nu regreta nimic la propriu "prima data"... cea care a devenit sotia primului barbat din viata ei. Restul... cred ca am invidiat-o. De ce? Asa cum suntem, in lumea libertina de astazi in care ne dam mari ca sunt liberi si independenti, daca vrei o relatie serioasa cu un barbat serios, nu este deloc recomandat sa insirui mai mult de 2-3, maxim 4 barbati pe lista experientelor memorabile din viata ta.

Daca as schimba eu ceva la prima data... am avut nevoie de o pauza de gandire mai substantiala si mai de lunga durata poate decat experienta in sine. Sunt casatorita. Legata de ceva ani de un barbat despre care pot spune ca m-a invatat adevarata intimitate. Sigur... a trecut prea mult timp ca sa mai doresc sa schimb ceva si daca as vrea oricum nu am harul de a porni in cautarea timpului pierdut. Si mai ales de a-l gasi.

Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Si chiar mai conteaza acum, dupa ce au trecut atatia ani, dupa ce ne-am pierdut in alte brate, am sarutat alte buze, am impartasit intimitatea si placerea cu un alt trup, am privit goliciunea unui alt barbat, am impartit cerul cu un alt suflet, am savurat minutele de dupa cu un altcineva? Mai conteaza oare dupa ce unele dintre noi am avut poate alte experiente de regretat, alte imbloduri de condamnat, alte mustrari de constiinta de efectuat, alt timp nesincronizat, etc.? Daca acum esti implinita sufleteste si sexuala, ai parte de pasiune si atractie sexuala si le oferi unui barbat care te merita si in plus te si iubeste, iar tu ii raspunzi identic, mai prezinta vreo importanta faptul? Chiar mai conteaza in circumstantele de acum a fost un prima oara de atunci? Sau ca l-ai impartit cu un cineva deosebit pe care il considerai menit? Sau deloc...

Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri