Îmi doresc să înțelegi că nu are de ce să îți fie frică de nimic în viața asta, e doar o vacanță cu surprize plăcute sau mai puțin plăcute, cu situații limită și frumuseți la care nu te aștepți.

Mulțumește. Clipa de clipă pentru orice, vieții, ție, Creatorului. Bucuria atrage bucurie, recunoștința atrage mulțumrie sufletească.

Focusează-te întotdeauna pe binele din omul din fața ta. Bube în cap avem cu toții, important e însă vă vedem părțile bune din cei pe care îi întâlnim. Atât îngerul cât și demonul sălășuiesc în noi, acceptă-i, recunoaște-i, permite-le să fie și astfel îi vei ține în echilibru pe amândoi.

Și nu uita câteodată a scrie într-un jurnal sau într-un carnet- va fi cea mai bună terapie, ba mai mult decât atât , recitînd la un timp ceea ce ai scris s-ar putea să descoperi și răspunsuri la chestiuni la care ai doar semne de întrebare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Mergi măcar o dată în viață ta cu motocicleta și fă măcar o dată în viața ta ceva despre care să nu spui nimănui nimic - îți va da aripi , iar apoi, pe parcursul vieții, te va înconjura de o aură karismatica si misterioasa. Doar că acel ceva pe care îl faci și de care nu vei vorbi nimănui, să fie de bine. Nimic în detrimentul altora!

Scrie! Scrie, scumpetea mea dragă, scrie, ascultă muzică și dansează chiar și singură în cameră, numai dansează, căci universul întreg va dansa cu tine și feminitatea ta va prinde puteri și va fi descatusata. Nu uita că în tine zace o zeiță pe care e nevoie să o cunoști și să o lași să ajungă cu darurile sale la lume!

Îmi doresc să înveți să skiezi, ai să înțelegi ce bucurie îți aduce frica atunci când te confrunți cu ea și vezi ce ușor a fost totul. Să nu îți fie greu să  faci diverse în viața ta, așa îmi spunea și mie bunica și am înțeles claritatea acestor cuvinte cu timpul.

Și plimbă-te cat mai cât de des poți lângă ape, mergi cu picioarele  goale în iarbă cand te simti vlaguita iar  când simți că nu mai ai nicio scăpare și sufletul ți-e greu, plângi , și apoi du-te și îmbrățișează un copac; pentru momentele cand vei simti ca tot pesimimsul lumii se revarsă asupra ta gândește-te cum îi poți ajuta pe ceilalți- pe mine m-a ajutat foarte mult asta ! E exact ca atunci când ai mintea obosită și e important să îți lucrezi corpul ori viceversa- în ce ordine vrei tu să le iei.

ȘI nu în ultimul rând respectă-te. Nu lasă pe nimeni să te trateze fără respect .

AI ÎNCREDERE e motorul cel mai important al acestei vieți, pe lângă celelate trei- îți voi vorbi despre ele când ne vom întâlni și cunoaște. Curand vine si acea zi.

RÂZI. RÂZI cât poți de mult, cu oricine, cât mai mult și cât mai bine. Te va menține tânără, optimista și plină de culoare.

Iar la final vreau să îți mai spun ceva ce e nevoie a fi reținut: VIAȚA NE VINDECĂ așa că așteaptă-te la tot ce e mai frumos și minunat de la ea.

Închei aici iubirea mea mică,
Dorindu-ți să te îndrăgostești de viață cu tot ce cuprinde ea.

Semnat, mama ta.

* Un articol trimis de Alexandra Șerban, alexssandraserban.wixsite.com/viatanevindeca

Foto homepage: Evgeny Atamanenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri