Îmi doresc să înțelegi că nu are de ce să îți fie frică de nimic în viața asta, e doar o vacanță cu surprize plăcute sau mai puțin plăcute, cu situații limită și frumuseți la care nu te aștepți.

de Alexandra Șerban

Sper să te îndrăgostești  de viață. Mie mi-a luat 25 de ani și ceva. Sper că vei culege flori și vei citi cărți și vei înțelege că viața este mult mai mult decât o conversație pe snapchat/facebook sau instagram cu un băiat de care nu îți vei mai aminti în câțiva ani. Oamenii se cunosc cu adevărat face to face; să le simți energia, să îi privești în ochi, să le vezi gesturile,și să îi cunoști după felul cum mănâncă, se poartă cu animalele și copii , sau îi tratează pe cei mai slabi decât ei.

Îmi doresc să fii curtată. Îmi doresc să ai prieteni adevărați și de ce nu, câteodată chiar să intrați în  probleme împreună- veți învăța multe  astfel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Îmi doresc să înțelegi că nu are de ce să îți fie frică de nimic în viața asta, e doar o vacanță cu surprize plăcute sau mai puțin plăcute, cu situații limită și frumuseți  la care nu te aștepți ori întâmplări ce îți întind nervii la maxim și oameni intempestivi, cu măști sau fără...care azi te pot iubi și mâine te pot trăda, nu din vina lor ci fiindcă mecanismele interioare de supravieturie sunt mai puternice  și au întâietate în fața moralității...

Îmi doresc să realizezi în momentele când ai senzația că te afunzi în nisipuri mișcătoare că absolut nimic nu e cu neputință și că atâta timp cât ești în viață, totul dar absolut totul are o soluție.

Foto: vlavetal /Shutterstock

AI RĂBDARE. RĂBDARE. RĂBDARE...multaaa rabdaaaare. La mine e încă testul suprem. Îmi doresc să îți faci multe amintiri frumoase și pline de veselie, să  (îți) faci poze, multe poze și să țipi cât te țin plămânii când te vei da într-un montagne rousse sau când vei sări cu parașuta ori când vei face bungee jumping-- sau doar dimineața când te trezești și țipi de bucuria de a fi și de a întâmpina o nouă zi. Eu mai fac asta din cand în când în unele dimineți și întreagă zi și lume râde atunci cu mine- nu știu de ce, e poate prostesc, copilăresc, dar țipătul ăla de bucurie de dimineață îmi gâdilă sufletul și mă face să iubesc si sa ma simt iubita. Copilareste-te cat mai mult, nu dauneaza deloc sanatatii, ba din contra, ajuta!

Îmi doresc să înțelegi ploaia și să o iubești cu freamătul  tunetelor ei, cu starea de tihnă ce ți-o aduce și puterea ei de a te adormi. Sper ca măcar o dată să înoți în apele oceanului, să simți nisipul fin al plajelor îndepărtate ale lumii acesteia, îmi doresc să  te bucuri de înălțimile munților și de vindecare ce ți-o aduc pădurile și verdele lor.

Îmi doresc să cunoști  bucuria râsului autentic  și sper să înțelegi diferența dintre  înțelepciune și  a obține un anume punctaj la teste.  Și poate cel mai mult îmi doresc să conștientizezi că poți fi  și face orice îți dorești însă important e să nu spui la multe lume despre visele tale ci doar oamenilor care te iubesc și care au încredere în tine, să continui pe drumul pe care ți l-ai propus chiar și dacă ai diferite piedici- atâta timp cât crezi în ceea ce faci și simți că asta ești tu, atunci fă-o și mergi mai departe..

Și sper că vei face mai mult decât să stai să te plângi de lucruruile care ar putea fi schimbate - fă tu ce poti, oricand poti,  fiindcă tu ești schimbarea. Nu insista acolo unde simți că dai cu capul de pereți, lucrurile bune curg, se întâmplă subit- e o chestie ce am învățat-o, desi recunosc si eu mai persist cateodata acolo unde nu e cazul!

Îndrăgostește-te și bucură-te că trăiești acest sentiment. Da, evident că e frumos să îți fie împărtășită iubirea, dar nu te întrista dacă nu ți se răspunde la fel. Ne caracterizează ceea ce simțim și cum simțim, sunt ale noastre. Așa că bucură-te de fiecare dată când ești îndrăgostită, de restul are grijă Dumnezeu, iar bărbatul care e făcut să fe bărbatul tău- cu el nu vei avea bătăi de cap, totul va curge lin- exact cum îți spuneam mai sus. Crede-mă pe cuvânt, am trecut și eu prin "frământările din cauză și datorită iubirii".

Citește continuarea pe pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri