Noul showroom Edu Class găzduiește jucării educative complexe pentru cei mici, care dezvoltă abilități precum creativitatea, imaginația, limbajul, dar și spritul de echipă.

Jocurile și jucăriile creativ educative transformă procesul de învățare într-o activitate distractivă, pe care cei mici o fac natural, în special când sunt asistați de părinți.  Jocurile care dezvoltă atenția, răbdarea, curiozitatea, care le provoacă gândirea și mai ales implicarea și capacitatea de colaborare pot fi jucate ore întregi alături de familie.

Pe langa spațiul dedicat jucăriilor, noul showroom Edu Class cuprinde și o zona dedicată produselor de puericultură. EduClass este importator unic al pompelor de sân Spectra Baby, pompe care susțin în mod eficient alăptarea și hrănirea naturală a bebelușilor. Alături de modelele de pompe de sân electrice, sunt disponibile și accesorii dedicate alăptarii și hrănirii bebelușilor cu lapte matern, precum biberoane, pungi de stocare a laptelui sau  consumabile pentru pompe.

Jucariile creativ-educative propuse de EduClass.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.educlass.ro și la noul showroom EduClass din București, Bd. Unirii nr. 9.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri