21 Noiembrie 2017 publicat în Familie 67 share-uri

Dupa ce am pierdut-o pe femeia pe care o iubeam si dupa 16 ani de casnicie, acesta este sfatul pe care mi-ar fi placut sa il fi primit la randul meu, dar inainte sa trec prin aceasta experienta…

Pentru barbati: Cum sa faci o casnicie sa mearga? Ce a invatat un barbat atunci cand a pierdut-o pe femeia pe care o iubea

8. Ofera-i spatiu sotiei tale sa fie exact asa cum e

Cand este trista sau suparata, nu este treaba ta sa repari aceasta suparare, dar treaba ta este sa ii fii alaturi si sa o asiguri ca e OK sa se simta asa. Spune-i ca o auzi, ca e o persoana importanta si ca tu ii vei fi mereu un stalp pe care ea se poate sprijini mereu.

Spiritul feminin este precum o furtuna de emotii si schimbari. Atata vreme cat tu ramai puternic si nu judeci, ea va avea incredere in tine si isi va deschide sufletul in fata ta… Nu fugi atunci cand este suparata.

Ramai prezent si puternic si permite-i sa stie ca nu ai sa dispari nicaieri. Asculta ce are ea sa iti spuna, dincolo de cuvinte si emotii.

Foto: Shutterstock

9. Nu te lua in serios

Nu te lua chiar asa de tare in serios. Razi. Si fa-o si pe ea sa rada. Rasul face ca totul sa devina mult mai usor intre voi.

10. Umple-i sufletul in fiecare zi…

Invata-i limbajul iubirii si modurile specifice prin care ea se simte importanta, validata si pretuita. Cere-i sa scrie o lista cu cele 10 lucruri care o fac pe ea sa simta iubita si sa memoreaza aceste lucruri si prioritizeaza aceste lucruri in fiecare zi. Fa-o sa se simta ca o regina. (Ce frumos a vorbit aici, James Russell despre ceea ce toate avem nevoie!)

11. Fii prezent

Ofera-i nu doar timpul tau, ci si concentrarea ta, atentia ta si sufletul tau. Fa tot ceea ce poti ca atunci cand esti cu ea, sa fii cu adevarat cu ea. Trteaz-o ca si cand ar fi cel mai valoros client al tau. Chiar este.

12. Fii deschis sa ii cunosti sexualitatea…

Ca sa o porti in puterea prezentei tale masculine, sa o cunosti pana in cele mai dancite contloane ale sufletului ei, las-o sa isi descopere feminitatea stiind ca poate sa aiba incredere totala in tine.


13. Nu fi un idiot

Vei gresi. La fel si ea. Incearca sa nu faci greseli prea mari si invata din acelea pe care le faci. Nu trebuie sa fii perfect, dar incearca sa nu fii un idiot.

14. Lasa-i spatiu

O femeie este maestra la a oferi si uneori trebuie sa ii reamintesti ca trebuie sa isi gaseasca timpul ca sa aiba grija si de ea insasi. Uneori trebuie sa afle care sunt acele lucruri care ii hranesc sufletul si are nevoie de spatiu ca sa faca acest lucru. Iar daca ii oferi spatiu, se va intoarce cu noutati de impartasit.

Spune-i sa isi ia timp pentru ea insasi, mai ales dupa ce aveti copii. Are nevoie de acel spatiu pentru ea insasi, sa se re-centreze si sa se regaseasca dupa ce s-a pierdut incercand sa serveasca interesele tale si ale copiilor vostri si ale lumii intregi.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri