16 Noiembrie 2017 publicat în Familie 2 share-uri

In aceasta perioada, toate magazinele online propun reduceri consistente la produsele lor si de aceea ar trebui sa profitam si sa cumparam la preturi mai mici.

7 . Fard de pleoape

Fard de pleoape ne place intotdeauna. Acest fard in 3 culori, foarte sidefat are nuante ce pot fi mixate astfel incat sa existe o multitudine de combinatii de culori; O pulbere compacta si matasoasa, obtinuta printr-un proces special, garanteaza o aplicare perfecta si de lunga durata; se poate folosi aplicatorul uscat, pentru un machiaj natural si satinat sau aplicatorul umed, pentru o culoare intensa si profunda.

* Puteti achizitiona acest produs de pe site-ul Bottega Verde.

8. Ulei de argan bio

Tot mai multe persoane invata sa se bucure de beneficiile uleiului de argan. Orice femeie din viata ta se va bucura da i-l daruiesti. Uleiul de argan, numit si aurul Marocului, are un puternic efect antirid, regenereaza tenul, hraneste pielea uscata, este perfect impotriva vergeturilor, foarte bun in hidratarea buzelor, ajuta la refacerea pielii dupa expunerea la soare, reduce cicatricile provocate de acnee si varicela. Intareste unghiile casante si fragile. Este alegerea potrivita pentru tratarea si repararea parului deteriorat si uscat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro

Si uleiul de argan cosmetic poate fi o alegere mai deosebita. Produsul de mai jos il gasiti in magazinul online Plantum:

9. Set cadou - Gel de dus si lapte de corp

Gel de dus ideal pentru o baie delicata ce ofera catifelare pentru toate tipurile de piele si invaluie corpul intr-o spuma moale, cremoasa si un parfum incantator. Ulei de argan din compozitie ofera un rol emolient si hranitor. Laptele de iris este perfect pentru pielea exigenta. Mai mult decat un gel de dus, o placere imensa pentru piele si simturi.
+

Lapte de corp cu ulei de argan si lapte de Iris - Experimentati o senzatie placuta de bunastare dupa dus in timp ce pielea este hranita si protejata datorita proprietatilor antioxidante, de fermitate si de restructurare ale uleiului de argan. Prezenta laptelui de iris, emolient si linistitor, satisface chiar si cea mai delicata piele. Parfumul sau imbatator indeamna simturile catre emotii infinit de dulci.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Cadoul poate fi achizitionat din magazinul online Bottega Verde

10. Difuzor de parfum cu aroma de flori de portocal

Confera un aer linistitor de prospetime, gratie aromei rafinate, delicate si imbatatoare a esentei de neroli. Un curcubeu de emotii ce trezesc o senzatie de fericire cu fiecare picatura care atinge pielea. Formula speciala cu apa de portocale bio din Sicilia reprezinta un puseu de vitalitate si protejeaza fara a modifica procesul natural de transpiratie, oferind incredere in fiecare moment al zilei.

Mod de utilizare: Betisoarele se pun in vasul cu esenta si dupa un timp vor absorbi aroma ce se va elibera treptat. Nu uitati sa schimbati pozitia betisoarelor pentru a mentine intensitatea aromei.

*Produsul este disponibil pe site-ul online: www.bottegaverde.ro

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri