16 Noiembrie 2017 publicat în Familie 2 share-uri

In aceasta perioada, toate magazinele online propun reduceri consistente la produsele lor si de aceea ar trebui sa profitam si sa cumparam la preturi mai mici.

3. Sampon uscat cu extract de chihlimbar

Daca nu ai descoperit pana acum magia sampoanelor uscate, poate e timpul sa o incerci. Fa-i cadou si prietenei tale acest produs. Sigur va fi incantata!

Acest sampon uscat de la Jantar este bun pentru toate tipurile de par si promite prospe ime, Lejeritate si Volum! INGREDIENTE: chihlimbarul ingrijeste, intareste si hraneste parul; Sebum Control System absoarbe excesul de sebum si confera parului volum; diatomitul absoarbe mirosul neplacut si improspateaza parul.
REZULTATE DEMONSTRATE: par improspatat instantaneu; coafura plina de volum; reducerea excesului de sebum; par lejer si plin de vitalitate; miros placut si persistent.

Puteti sa profitati de oferta Vegis.ro pentru acest produs.

4. Apa de toaleta Via dell'Amore (Bottega Verde)

Descrierea pe care o ofera site-ul acestei ape de toaleta este chiar deosebita, parca simtim aroma romantica: O strada mica din centrul istoric al satului Pienza se deschide spre o terasa minunata ivindu-se spre inima Toscanei. Un peisaj magnific care dezvaluie dealurile de un verde smarald ce stralucesc in soare dispare in orizont. Din loc in loc chiparosii lasa urme armonioase si cerul pare albastru la infinit. Zidurile inalte ale caselor, incalzite de soare pazesc de secole promisiunile cele mai romantice de dragoste fiind acei martori tacuti ai sarutarilor furate, promisiunilor soptite, intalnirilor secrete, lacrimilor ascunse, inimilor trepidante, poeziilor soptite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Un peisaj care pastreaza de secole o dragoste secreta. Iubirea este bucuria aceea fara margini. Este ca o cascada de sentimente ce navaleste starnind emotii puternice si intense. Este ca o lumina care te copleseste intr-o stralucire brusca si care te face sa vezi in orice lucru marunt o fericire imensa. Dragostea este aici, intr-o sticluta magica si infloreste pe piele, ori de cate ori este eliberata, vrajeste si surprinde intr-o pasiune brusca. Dragostea este atunci cand inima pulseaza in note muzicale de petale albe alcatuind o melodie romantica, ca o soapta care merge direct la suflet in parfum de flori si fructe. Tot ce trebuie sa faci este sa eliberezi dragostea din sticluta si aerul devine cald si luminos, ca o promisiune de iubire rupta sub lumina stelelor, dezvaluind un mozaic magic de condimente fine si un parfum cremos de rasini de padure.

Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

* Puteti cumpara apa de toaleta de pe site-ul Bottega Verde.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri