16 Noiembrie 2017 publicat în Familie 2 share-uri

In aceasta perioada, toate magazinele online propun reduceri consistente la produsele lor si de aceea ar trebui sa profitam si sa cumparam la preturi mai mici.

Noi am facut un research si va propunem cele mai interesante produse naturiste de infrumusetare si ingrijire pe care le puteti cumpara la pret redus. Cum perioada sarbatorilor se apropie, acestea pot sa fie si idei deosebite de cadouri sanatoase. Un astfel de cadou poate sa simbolizeze grija ta fata de o prietena, sora sau mama. :)

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregateste reduceri de pana la 90% la produsele sale. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, in cadrul celui mai mare Black Friday demarat de Vegis.ro pana acum. Plantum.ro este un alt magazin cu produse naturiste pe care vi-l recomandam.

De asemenea, magazinul online Bottega Verde - www.bottegaverde.ro propune reduceri apetisante pentru aceasta perioada.

Top 10 cadouri naturiste la pret redus pentru persoanele din viata ta pe care le iubesti

1. Ulei de corp cu cristale de rubin si cu ylang ylang

Ni s-a parut interesant acest ulei de corp care are aplicatii multiple: uleiul de corp poate fi folosit si ca ulei de aromaterapie atat pentru masajul de acasa, cat si pentru masajul profesional. Uleiul de corp imbogatit cu ulei de ylang ylang pentru a oferi o hidratare cat mai intensa si un miros cat mai placut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Fie ca sunt folosite dupa baie, pentru masaj, masca pentru par sau pentru hidratarea zilnica, uleiurile de corp confera pielii protectie, un nivel optim de nutrienti si hidratare si o luminozitate aparte.

* Uleiul de corp poate fi achizitionat din magazinul online Plantum.ro.

2. Pachet cadou: Ceai Verde Superior + Ceainic

Ceaiul verde este un tonic excelent si inlocuieste inlocuieste cu succes cafeaua. Mai mult decat atat, poate sa reprezinte garantia unor momente placute la o discutie cu cea mai buna prietena a ta. :) Cum sa il prepari? Se pune o lingurita de ceai intr-o cana de apa fierbinte, se lasa la infuzat 2-3 minute, dupa care se consuma.

*Pachetul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri