Mesajele de dincolo de moarte ale unui soldat ucis in Afganistan: Cata dragoste pentru sotia si fiica sa contin!

Marturisesc ca am plans cand am citit scrisorile lui Todd Weaver, sunt precum doua testamente ale dragostei… Ele au facut inconjurul internetului si nu ai cum sa nu te simti atins de oceanul de dragoste pe care il transmit.

Scrisoarea catre fiica sa


Draga Kiley, Scumpa mea:

Chiar daca este posibil sa nu iti mai amintesti de mine, vreau ca tu sa stii cat de mult te iubeste Taticul tau. Am plecat in Afghanistan cand tu aveai 9 luni. A pleca de langa tine a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l fac vreodata. Esti atat de speciala pentru mine, scumpa mea – esti cu adevarat un dar de la Dumnezeu. Cea mai buna zi din viata mea a fost ziua in care m-am nascut. De fiecare data cand iti vedeam zambetul, inima mea pur si simplu se topea. Erai dulceata mea – viata mea nu a fost completa pana nu te-ai nascut.

Imi pare atat de rau ca nu voi putea sa te vad cum cresti. Dar adu-ti aminte, Taticul tau nu a plecat. Acum este in ceruri uitandu-se inspre pamant la tine si zambindu-ti in fiecare zi. Esti foarte norocoasa sa ai o Mamica atat de minunata care sa aiba grija de tine. Mi-as dori sa te porti frumos cu ea si sa o ajuti ori de cate ori are nevoie. Aminteste-ti intotdeauna sa iti spui rugaciunile noaptea si fii recunoascatoare pentru toate binecuvantarile tale. Nu uita niciodata cat de importanta si de speciala esti pentru multi oameni. Te iubim atat de mult. Cand vei mai creste si vei incepe scoala, fa tot ce-ti sta in putere si incearca sa inveti cat de multe poti tu despre lumea in care traiesti. Fii intotdeauna buna si calda cu ceilalti si vei descoperi ca lumea este buna cu tine. Iar cand lucrurile nu vor merge asa cum iti doresti, nu uita niciodata ca Dumnezeu stie ce este cel mai bine pentru tine si in final totul se va rezolva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Ai un viitor atat de luminos si de frumos in fata ta. Distreaza-te. Bucura-te de el. Si adu-ti aminte, Taticul tau va fi intotdeauna mandru de tine si te va iubi intotdeauna. Esti si vei fi intotdeauna scumpetea mea.

Cu foarte multa dragoste,
Taticul tau

Via: Dailymail.co.uk, artofmanliness.com

Foto int: Aleksey Kurguzov /Shutterstock

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri