Pentru neinitiati, sexul este uimire si descoperire. Pentru experimentati, este agonie si extaz, nou si vechi, loc si de mai bine.

Pentru bolnavi, sexul este cel mai eficient medicament. Pentru cei care se iubesc, sexul este o experienta fizica absolut banala in care se impartasesc insa cele mai ciudate, frumoase si complexe sentimente interioare. Pentru obositi, sexul inseamna regenerare. Pentru depresivi, sansa de recuperare candva. Pentru matematicieni, este ecuatia perfecta. Pentru dezamagiti, alinarea ideala. Pentru timizi, exprimarea cea mai libera. Pentru copii, sexul este perioada de dinaintea sosirii berzei. Pentru frustrati, frustrarea cea mai mare.

Pentru fericiti, punctul fulminant si culminant al fericirii. Pentru neinitiati, uimire si descoperire. Pentru experimentati, este agonie si extaz, nou si vechi, loc si de mai bine. Pentru nimfomani, carnagiu, placere si vesnica nemultumire. Pentru depravati, perversiune si minciuna. Pentru posesivi, dovada ca pot la randul lor sa fie posedati. La nivel fizic stim ce se intampla atunci cand facem sex. Din punct de vedere stiintific, am aflat cum sta treaba cu hormonii fericirii. Ii stim beneficiile asupra sanatatii organismului si psihicului. Nimic de contestat. Pentru noi, oamenii obisnuiti sexul inseamna insa mult mai mult daca il asociem unui sentiment numit iubire. Asadar, este sex din dragoste cand:

Cand nu mai conteaza ceea ce esti in interior si nici cum arati in exterior. Cand uiti de propriile defecte interioare si de ale celuilalt, cand nu le mai vezi pe cele fizice. Cand trupurile sunt perfecte, iar sufletele nu mai conteaza. Atunci sexul este acceptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Cand saruti, mangai, spui vorbe de dragoste in tihna cand te afli in criza de timp. Cand faci dragoste in cele mai trasnite locuri fara sa-ti fie teama ca o sa fii prins. Atunci sexul este nebunie si adrenalina.

Cand simti ca ai putea sa stai nu doar o noapte, ci o viata intreaga in bratele celuilalt si sa nu te mai saturi. Si sa nu-ti doresti sa te inlantuie alte brate. Atunci sexul este apropiere si afectiune.

Cand te gandesti la celalalt ziua intreaga si tanjesti sa-i simti trupul, atingerea, sarutul pe gat, soapta in ureche, imbratisarea prelunga, respiratia sacadata. Atunci sexul este dorinta.

Cand tipi de bucurie si fericire ca ai atins punctul culminant. Atunci sexul este extaz, incatusare, sudoare, parfum, fericire sublima, recunostinta fata de celalalt.

Cand timpul nu este niciodata mult sau putin pentru a va explora unul altuia trupurile. Atunci sexul este explorare si necunoscut.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri