18 Iulie 2017 publicat în Familie 153 share-uri

Iata cateva exemple de obiceiuri care apartin celor BOGATI si pe care Tom Corley considera ca le putem folosi pentru a ne educa copiii in ideea reusitei in viata:

12. Invata-ti copilul sa isi gestioneze emotiile atunci cand isi pierde cumpartul astfel incat sa ii inteleaga consecintele si sa inteleaga ca mania, daca nu este tinuta in frau, il poate costa mult. Mania este una dintre cele mai costisitoare emotii. Duce la concedierea oamenilor, cauzeaza divorturi si poate face rau unor relatii valoroase.

13. Invata-ti copiii ca a incerca sa aiba succes pe plan material este un lucru bun, ca a-ti dori sa fii bogat este un lucru bun si nu un lucru rau.

14. Copiii trebuie sa invete cum sa gestioneze banii. Deschide un cont sau un cont de economii pentru copii si invata-i sa isi foloseasca economiile pentru a-si cumpara lucrurile pe care le doresc. Acest lucru ii va invata pe copii ca nu sunt indreptatati sa aiba orice, ii invata ca trebuie sa munceasca pentru lucrurile pe care le vor in viata precum telefon mobil, calculator, haine, jocuri video etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

15. Incurajeaza-ti copiii sa participe la cel putin o activitate care sa nu aiba legatura cu sportul, o activitate din aria grupului extracurricular sau din afara scolii.

16. Parintii si copiii trebuie sa isi aloce o ora pe zi pentru a vorbi unii cu ceilalti. Nu pe Facebook, nu la telefon, ci fata in fata. Singurul timp de calitate este cantitatea timpului.

17. Invata-ti copiii cum sa isi gestioneze timpul. Invata-i cum sa creeze o lista zilnica de “to-do”. Isi pot pune lista lor cu “to do” pe usa dormitorului lor astfel incat parintii sa o verifice in fiecare zi.

Sursa: richhabits.net

Foto homepage: ESB Professional/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri