6 Iunie 2017 publicat în Familie 11 share-uri

Viata alaturi de un copil poate fi una constructiva, frumoasa atat pentru parinte, cat si pentru copil. Expertul Garbo, Alina Albert, ne arata cum ne putem educa frumos copiii, fara a-i pedepsi, doar prin iubire (multa iubire!) si putina creativitate.

Ce este de facut cand un copil este neglijent cu hainele sale, din motive "naturale"?

1. Incercam sa "reparam" impreuna lucrul respectiv. Copilul va invata ca fiecare obiect este valoros si merita salvat, inainte de a fi aruncat.

2. Daca acest lucru este imposibil, veti depozita lucrul stricat intr-o cutie, sa-i spunem cutia lucrurilor stricate. Veti avea grija sa nu fie o cutie prea mare. Atunci cand se umple, veti putea face impreuna un inventar al lucrurilor "de aruncat"; Copilul, vizualizand, constientizeaza singur. Il veti motiva spunandu-i ca scopul acestei cutii este sa ramana cat mai goala! Totul trebuie sa fie un joc, ei prin joc invata! "Of! Iar s-a umplut cutia!"

3. La capitolul "atentionare", ii vom spune atat: "Ce pacat! Iti statea atat de bine cu pantalonii acestia!/ Rochita asta iti venea minunat, pacat!"

Evitati reprosurile stupide, din care copilul nu va intelege nimic! "Ne-ai vazut pe noi ca ne rupem hainele sau ca le murdarim?" Este evident ca nu v-a vazut! Doar sfera voastra de activitati si experiente este diferita!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

"Cutarica de ce pastreaza si tu nu esti in stare?" - oricat de tare v-ar manca limba, abtineti-va de la astfel de comentarii. Emotional, copilul dumneavoastra este in formare, nici nu aveti idee cat rau ii face o astfel de remarca!

Va urez rabdare si intelepciune! Si nu uitati ca ambele vin din iubire. Neconditionata!

***

Alina Albert este autoarea cartilor "O calatorie dincolo de moarte", "Farmece, Vampirism energetic si Vindecare spirituala", "Sansa, volumul I", Interpretarea viselor. Mai multe detalii despre aceste carti, puteti gasi aici.

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Albert incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Foto homepage: Sergiu Birca /Shutterstock
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri