22 Martie 2017 publicat în Familie 178 share-uri

O casnicie perfecta = 2 oameni imperfecti care refuza sa renunte unul la celalalt. 21 de sfaturi culese de Dave Willis in 13 ani pentru a avea o casnicie puternica:

11. Nu iti pune casnicia pe pauza cat timp iti cresti copiii caci astfel vei avea o casnicie goala si vei simti sindromul cuibului gol.

12. Nu tineti secrete unul fata de celalalt. Secretele sunt dusmanul intimitatii.

13. Nu va mintiti niciodata unul pe celalalt. Minciunile distrug increderea si increderea este fundatia unei casnicii puternice.

Foto: Romanno /Shutterstock

14. Cand faci o greseala, recunoaste-o si cere-ti iertare in mod umil. Ar trebui sa spui repede: “Am gresit. Imi pare rau. Te rog, iarta-ma.”

15. Cand sotul/sotia iti incalca increderea, iarta-l/iart-o imediat, ceea ce va favoriza vindecarea si va crea oportunitati pentru a reconstrui increderea. Ar trebui sa spui repede: “Te iubesc. Te iert. Haide sa trecem peste asta.”

16. Aveti rabdare unul cu celalalt. Partenerul de viata este intotdeauna mai important decat programul tau.

17. Fii cel mai mare suporter al sotului/sotiei tale, nu cel mai mare critic al lui/ei. Fii cel care ii sterge lacrimile, nu cel care le cauzeaza.

18. Poarta intotdeauna verigheta. Iti va aminti ca esti intotdeauna conectat cu partenerul/partenera ta si ii va aminti si restului lumii ca sunteti angajati intr-o relatie.

19. Rugati-va impreuna. Orice casnicie este mai puternica cand Dumnezeu se afla in mijlocul ei.

20. Cand ai de ales intre a nu spune nimic si a spune ceva rautacios sotului/ sotiei tale, nu spune nimic niciodata.

21. Nu considerati niciodata divortul o optiune. Aminteste-ti ca o “casnicie perfecta” este de fapt formata din doi oameni imperfecti care refuza sa renunte unul la celalalt.

Sursa: Goodreads.com

Foto homepage: MNStudio / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri