Femeile nu insala, compara? La fel de bine putem spune ca nici barbatii nu insala, ci experimenteaza. Oricat de frumos am impacheta noi si oricum am exprima-o in cuvinte, fapta ramane fapta, iar infidelitatea se numeste tot infidelitate

Despre iubire si greselile care se savarsesc in numele, in lipsa sau din cauza ei se discuta multe pe lumeaemica, in cadrul forumului. Conversatiile pornesc si se invart mai ales in jurul unei probleme cu care multe dintre cupluri actuale si dintotdeauna se confrunta.

"Femeile nu insala, compara. Adevar sau minciuna?", intreaba utilizatorul raul. Femeile nu au trairile si sentimentele barbatilor. Intre noi exista anumite diferente. Unii sunt albi si altii sunt negri. Barbatii sunt ingeri si femeile demoni. E rasism sau pur adevar", spune mariogmg.

Pe de alta parte, Lili Elle este de parere "ca nu ai cum sa generalizezi. Exista situatii in care compari fara sa vrei, sunt situatii in care compari pentru ca trebuie si sunt situatii cand nu compari deloc pentru ca pur si simplu asa este situatia. Tradarea nu este neaparat ceva voluntar. Situatia este similara si la barbati. Faptul ca nu constientizezi ca faci niste comparatii, nu inseamna ca nu le faci."

"Femeile nu insala, compara? La fel de bine putem spune ca nici barbatii nu insala, ci experimenteaza. Oricat de frumos am impacheta noi si oricum am exprima-o in cuvinte, fapta ramane fapta, iar infidelitatea se numeste tot infidelitate", este de parere un alt utilizator.

raptor considera ca "femeile nu stiu sa-si ascunda aventurile mai bine decat barbatii. Barbatii sunt mult mai intuitivi din acest punct de vedere. In plus, pe latura afectiva, femeile sunt mult mai implicate si din aceasta cauza se tradeaza mai usor. Barbatii cauta mai mult aventura fizica decat afectiva, dar se intorc mereu la persoanele de care sunt legate afectiv".

"Probabil ca femeile compara, dar barbatii aleg pana culeg. Cert este ca balanta are talerele la acelasi nivel numai ca sub o alta forma. Nu cred ca este ceva rau in a face comparatie, dar depinde cum si in ce fel. Sunt diferite metode, printre care si cele neortodoxe. Important este sa ne alegem termenul de comparatie fara a folosi sexul deoarece in acest caz totul se naruie si nu se pot face comparatii. Se poate insela sub mai multe forme, depinde insa de gandirea celui inselat", afirma amda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri